Trend alert: loafers

Trend alert: loafers
Wat ons betreft, zijn schoenen het liefst stylish en comfortabel. Eén van de grootste schoenentrends dit seizoen, de loafer, is dat zeker. Een season must-have die echt niet in jouw schoenenkast mag ontbreken.

De loafer is al een tijdje hip maar dit seizoen kunnen we écht niet meer om deze trend heen. Als eerste gespot op de Gucci runway, nu gelukkig ook in iets budgetvriendelijkere opties te shoppen. Loafers zijn net iets stoerder dan een ballerina maar wel net zo comfy. Verder zijn ze super easy te combineren. Draag ze bijvoorbeeld met een jeans, culotte of met een a-lijn jurk. Dit seizoen ga je bijvoorbeeld voor een loafer in basic zwart, metallic zilver, nude beige, pastel roze of felblauw.

Overtuigd maar moeite met kiezen uit al dat leuks? Wij hebben de mooiste exemplaren, lekker overzichtelijk, voor je op een rijtje gezet.

Basic

Met een loafer in zwart of bruin heb je een goede basic schoen te pakken. Deze alleskunner staat namelijk bij iedere outfit. Of je hem nu draagt met een jeans of little black dress, je bent helemaal on-trend.

Loafer slide

Met de loafer slide heb je meteen twee trends in één te pakken. Deze schoen is namelijk een combinatie van een muilltje en loafer. Super cool om te dragen onder een fringe jeans of denim culotte maar onder een jurkje doet hij het ook meer dan prima.

FEL

Beken kleur en maak een waar statement met loafers in felgroen, -roze of -blauw. Houd de rest van je outfit rustig met bijvoorbeeld een lichte jeans en witte blouse.

Metallic

Metallics zijn ook dit seizoen weer helemaal hip. Shine met loafers in zilver, goud of rosé en houd ook hier je outfit rustig met zwart en wit.

Pastel Nudes

Lichte en zachte kleuren zoals pastel roze, beige en grijs zijn dit seizoen helemaal hot. Combineer verschillende nude tinten of combineer ze met bruintinten. Je kan all the way pastel gaan of met een touch of fluor. Pastelkleuren staan ook mooi bij wit, grijs en zilver.

SHOP:

LOAFERS