Timberland boots, best of both

Timberland boots, best of both
Als een schoen in de zomer net zo leuk is als in de winter, dan heb je een gevalletje best of both te pakken. En dát is er aan de hand met Timberland.

all-season shoes

Bang dat je Timberlands ooit out of fashion gaan? Geen zorg, want de boots van dit bovenste-beste label blijven al-tijd. Het is Kendall Jenner’s lievelings als ze even níet voor de camera staat. En Rihanna maakte twee weken terug een statement door de boots te dragen bij haar pro-Hillary-campagneshirt. Iets met een powervrouw en stevig in haar schoenen misschien? Maar het fijnste aan Timberland is dat het een typische all-season schoen is. Een sneaker is natuurlijk leuk met mooi weer, maar hoe stoer staan die boots bij een jeans short? Precies mijn punt. Ik wil met alle liefde nog wat doorpraten over hoe leuk en stoer ze zijn voor de zomer, maar de herfst kickt in over exact twee dagen. Daarom focus ik me even op deze noodzaak.

van roadtrip tot vorstelijk

Met je Timberland boots stap je in voor een roadtrip naar herfstig Parijs of beregezellig Brugge, maar je banjert onderweg net zo makkelijk nog even door het bos bij een pitstop. Mocht je op de fiets een flinke, Hollandse bui op je dak krijgen, dan blijven de onderdanen droog. En als de boel vorstelijk vorstig wordt, dan steek jij je voeten in die warme boots. Niks aan ’t handje. En dat is allemaal extra leuk, want heb je die autumn-collectie gezien? Die mixt feilloos met de warme tinten van dit seizoen, maar ook met je favo jeans en grove, knitted sweater. Of wat dacht je van die lange, wollen jas met ultragrote sjaal? Ja, die basics moet je hebben, net als die yellow boots van Timberland.

Ik reserveer ze alvast in ’t groen, zwart, rood, grijs en bruin. Moet kunnen toch? Fijne fall en winter. 

Wat is jouw favoriet? 


shop meer van timberland: 

DAMES    HEREN

TIMBERLAND