The 7 bags you should be carrying right now

The 7 bags you should be carrying right now
Een nieuw modeseizoen, tijd voor een nieuwe tas. Benieuwd wat dé it-bags van spring/summer 2017 zijn? Bekijk ze dan nu hier.

Tassen heb je nooit genoeg. Een goede tas kan een outfit namelijk helemaal af maken. Met de start van een nieuw modeseizoen is het de hoogste tijd voor een splinternieuw exemplaar. Op de runway speelden tassen een grote rol. Ontwerpers showden veel verschillende designs die wij in aantal trends kunnen indelen. We zagen innovatieve vormen, mooie prints en tijdloze klassiekers. Wij hebben de belangrijkste tassen trends voor jou verzameld: the 7 bags you should be carrying right now!

MINI

Honey, we shrunk the bag! Microtassen zijn namelijk helemaal hip. Minuscuul maar wel net groot genoeg voor je sleutelbos en een kleine portemonnee.

BUCKET

Stylish en functioneel, met genoeg ruimte voor al je essentials, deze tas staat bovenaan onze bucketlist.

CHAIN STRAPS

Op de catwalk spotten we chain straps in goud, koper en metaal. De stoere straps vormen vaak een mooi contrast met het klassieke leer of suède van de body van de tas.

FLORAL PRINTS AND APPLIQUÉS

We zien tassen in verschillende floral opties: met gedeeltes van de tas in floral print, allover print of met applicaties in een ander materiaal.

BACKPACKS

Een rugtas is de perfecte tas om handenvrij al je spullen mee te nemen. We zien ze in sporty-, casual- of glammed up variant. Een backpack is de perfecte tas voor een gezellige dagje schoppen of dat fijne festival.

THE TOP HANDLE

Supervrouwelijk, deze tas met hands-on-mentaliteit. De top handle maakt je look instant stylish en chic.

XL-SHOPPER

Naast klein nieuws is er ook groot nieuws, groter dan groot welteverstaan. De XL-shopper is namelijk helemaal hip en, niet onbelangrijk, lekker ruim. Perfect voor het meenemen van al je daily essentials.

FOTO'S : GETTY IMAGES

 

SHOP:

Damestassen van Omoda