Supervrouwelijk in herenschoenen

Supervrouwelijk in herenschoenen
Op het moment dat de vrouw ging voor de broek was dat een heuse revolutie. Daarna kwam de introductie van de boyfriend jeans en nu is het tijd voor schoenen. Herenschoenen voor vrouwen. De hak staat op een lager pitje, want de vrouw gaat dit seizoen voor de platte schoen. De ultieme transformatie van de Oxfords, monks, loafers en brogues.

Make-over

Een extra puntige teen of een iets hogere hak, met details wordt de herenschoen vrouwelijk. Kijk maar naar de Oxford, je herkent de beste man niet terug door de dierenprints, een opvallende zool en leuke kwastjes en studs. Iets met het neusje en de zalm voor de vrouw.

Herenschoen voor haar

Hoe draag je ze? De schoenen voor hem krijgen de outfit voor haar. Combineer ze met een mooie midi-rok of jurk. De mannenschoen doet het perfect in de contrast look met vrouwelijke jurkjes, kanten details en bloemenprints. Of ga voor een simpele, androgene look en draag een wit overhemd, taps toelopende pantalon en een jas. Mini-jurkjes matchen mooi met brogues, een mailot, lange ketting en gebreid vest.

Het good old mannenschoentje is lekker makkelijk, maar ook keurig en verzorgd. Best of both worlds. Met wat vrouwelijke details heb je de troef voor je casual en nette look in handen. Last but not least: met een verzorgd herenschoentje ben je een lady pur sang. Ga dus op jacht naar die mannenschoenen met een vrouwelijk image.

Shop hier je herenschoenen:

veterschoenen    loafers   

instapschoenen