Stijlvol op pad met Ted Baker

Stijlvol op pad met Ted Baker
Hippe pastelkleuren, romantische prints en bijzondere details. Dat is Ted Baker. Hét merk voor vrouwen met klasse en stijl.

PRETTY PASTEL

Zeg je Ted Baker, dan zeg ik pastel en bloemetjes. Een onafscheidelijke combi. En dat komt dit seizoen heel goed uit, want de zomer draait om zachte kleuren en romantische prints. Kies je voor een babyblauwe handtas, gebloemde toilettas, zachtroze portemonnee of fleurige schoen? Ted Baker heeft het allemaal. 

CLASSY BLACK & WHITE

Even geen zin om de bloemetjes buiten te zetten? Ook dan denkt Ted Baker aan jou. In de collectie vind je prachtige zwart-witte items. Deze zijn niet alleen eindeloos te combineren, nee, zwart-wit is dé kleurencombinatie die altijd blijft en nooit verdwijnt. Investeer dus maar eens in zo’n mooie tas en je bent verzekerd van een vriend voor het leven. 

SPORTY CHIC

Naast alle ladylike handtassen, clutches en toilettasjes heeft Ted Baker ook oog voor comfort. Wat dacht je van dat toffe gebloemde paar of de sneakers in het zwart? Die zijn toch leuker dan leuk? De sneakers zijn sportief met een elegante en stijlvolle twist. Zo loop jij er deze zomer fantastisch bij. 

shop:
[Damesschoenen]            [Ted Baker]