Stage lopen? Dat doe je natuurlijk bij Omoda

Stage lopen? Dat doe je natuurlijk bij Omoda
En dan ineens is het zover, je moet op zoek naar een toffe stageplek. En laat het leukste schoenenbedrijf van Nederland nou een plekje voor jou vrij hebben.

Stage blamage?

Echt niet! Je wordt natuurlijk goed begeleid maar we verwachten van jou ook een stukje eigen initiatief en zelfstandigheid. Omoda heeft een jong en enthousiast team, wat het heel fijn maakt om samen te werken. Als stagiair draai je volledig mee en krijg je veel verantwoording. Je leert veel nieuwe dingen en iedere dag is anders.

Functies

Ben je goed met e-mail, social media, grafische vormgeving, tekst, mode en trends of logistiek, dan ben je hier aan het juiste adres. Maar hoe leuk is zo’n stage dan?

Lilian is stagiaire Social Media


“Met een Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google+ en YouTube account is het elke dag weer een uitdaging de beste content voor de fans op het juiste kanaal te publiceren. Ik schrijf de wekelijkse blog Omoda Weekly, maar ook blogs over acties en merken, harstikke leuk! De onderwerpen die op school aan bod komen kan ik hier in de praktijk brengen. Daarnaast leer je ook nog zoveel nieuwe dingen, waardoor je veel ervaring opdoet.”

Gitte en Charlotte zijn stagiaires grafische vormgeving

Gitte: “Ik hou me vooral bezig met het maken van video’s voor op de social media kanalen zoals Facebook en YouTube, maar ook voor op de website. De ene dag ben ik aan het filmen, dan weer editen en vormgeven. Mijn stage is super breed en daarom ook heel uitdagend. Het is echt heel leuk om je eigen werk later terug te zien.”

Charlotte: “Ik studeer aan het Grafisch Lyceum met als richting Mode & Trends, wat goed aansluit bij mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik mag veel verschillende dingen doen, zoals trends schrijven, blogs inregelen en flyers ontwerpen. De sfeer is heel goed en je wordt bij alles betrokken. Ik vind het ook heel fijn dat ik alles wat ik geleerd heb hier in de praktijk kan brengen.”

Jill is stagiaire International Marketing

“Met webshops in België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en een .com website is er altijd een hoop te doen. Ik mag blogs schrijven, help mee met vertalen en werk aan een speciaal project voor het eigen merk. Ik vind het heel fijn dat wat ik leer op mijn opleiding (International Branding & Marketing Management) echt overeenkomt met het echte werk. Ook is het heel leuk om met jonge mensen te werken die je zó veel kunnen leren. En Omoda op je CV hebben staan, hoe cool is dat?”

Passie voor schoenenStage lopen bij Omoda is dus écht heel leuk. Heb jij ook een passie voor schoenen en ben je nog op zoek naar een gave stageplek? Bekijk dan alle vacatures, trek de stoute schoenen aan en solliciteer. 

bekijk:

alle vacatures