Stad vs schoen

Stad vs schoen
Geen tijd om een week op vakantie te gaan, maar wil je er wel even tussenuit? Een stedentrip is de oplossing. Lees hier welke schoenen absoluut niet in je koffer mogen ontbreken.

Citytrips zijn echt mijn lievelings. Binnen een paar uur sta je in alle uithoeken van Europa en ook al ben je maar een paar dagen weg, je hebt toch dat heerlijke vakantiegevoel te pakken. Vorig jaar liet ik je de favorieten voor Londen, Kopenhagen, Parijs en Barcelona al zien, maar nu is het tijd voor wat nieuwe steden én schoenentips.

romantisch ROME

When in Rome, do as the Romans. De Romeinen zweerden vroeger al bij bandjes en daar word je op een stedentrip alleen maar blij van. Bandjes zorgen niet alleen voor meer stevigheid tijdens de lange stadswandelingen, ze zijn ook nog een hartstikke hip. Daar worden die Italianen dan weer blij van. Neem een kijkje in het Colloseum op je gladiator sandalen, geniet van een echt Italiaans ijsje op je leuke slippertjes en kies ’s avonds voor een stel mooie hakken tijdens een diner bij de Trevifontein. 

stijlvol STOCKHOLM

Stockholm is dé upcoming stad van Europa. Je vindt hier heel veel leuke eettentjes, de nieuwste trends in modeland, veel cleane en strakke gebouwen en niet te vergeten, mannen met smaak. Kies op je reis voor een minimalistische look met een witte sneaker of veterschoen. En ’s avonds? Dan sta je natuurlijk met die hippe sandalen en goede borrel in je hand op de fijnste dance tunes te dansen. 

amazing AMSTERDAM

We denken bij een citytrip vaak aan het buitenland, maar waarom ver weg als je het dichtbij ook kan vinden? Amsterdam is de perfecte slenterstad. Een terrasje pakken op het Rembrandtplein, shoppen in de Negen Straatjes, een wandeling door het Vondelpark en neerploffen bij een van de vele leuke restaurants. En wij Nederlanders zijn trots op ons land. Daarom hieronder de top drie rood-wit-blauwtjes voor een stedentrip naar onze hoofdstad. 

prachtig PORTO

Cultuur snuiven met een hoge dosis Portugese gezelligheid? Dan voel je je in het levendige havenstadje Porto helemaal thuis. Porto is dé stad van de flessen port, kleurrijke gevels, smalle straatjes, indrukwekkende kerken en sfeervolle pleinen. Je sightseeing tour start je daarom ’s ochtends op een paar comfortabele espadrilles. En na al die gelopen kilometers verdienen jij en je voeten wat rust op een zonnig terras mét een luchtig sandaaltje aan de voet. Krijg je rond een uur of acht wat honger? Dan strijk je neer bij een gezellig restaurantje en dans je op je mooie sleehakken op de muziek van al die leuke straatmuzikanten. 

shop:
[Damessneakers]            [Damessandalen]

[Damesslippers]            [Damesschoenen]