Sneakers scoor je bij Cruyff Classics

Sneakers scoor je bij Cruyff Classics
Denk je aan een Hollandse legende in de voetbalwereld, dan denk je natuurlijk aan Johan Cruijff. De nummer 14 had niet alleen een talent voor voetbal, want ook met zijn merk Cruyff Classics heeft hij zijn statement gemaakt.

Johan was een man met ambitie zonder grenzen. Hij heeft prijzen binnengesleept, waar je u tegen zegt en is wereldwijd bekroond tot één van de beste voetballers aller tijden. Dat hij na zijn voetbalcarrière zijn merk Cruyff Classics lanceerde, daar stond niemand gek van te kijken. ‘Life is all about working on becoming the best possible version of yourself’,’ is waar Johan Cruijff in geloofde en wat hij wilde uitstralen met Cruyff Classics. In 1982 sloeg hij de handen ineen met de Italiaanse designer Emidio Lazzarini, waar functionaliteit, elegantie en sport samenkwamen in zijn merk.

De voetbalschoen

Iedereen kent wel het iconische model uit de Cruyff Classics collectie. Die is te herkennen aan de vormen van de voetbalschoen, maar dan zonder noppen natuurlijk. Ieder seizoen lanceert het merk weer nieuwe uitvoeringen. In nieuwe kleuren en materialen en dat altijd van de beste kwaliteit.

The Playmaker

Een nieuwkomer dit seizoen is The Playmaker uit de JC14 collectie, waarbij rekening is gehouden met de persoonlijkheid van Johan Cruijff. De modellen zijn clean en verkrijgbaar in de kleuren grijs, groen en blauw. Details als de witte zool en het witte hielstuk zorgen voor één en al perfectie.

Witte sneaker

Ook mannen kunnen er niet omheen. De witte sneaker is onmisbaar. Waar je de geschikte witte sneaker kan vinden? Bij de Cruyff Classic collectie creëer je niet alleen kansen, maar weet je zeker dat je scoort.

De sneakers van Cruyff Classic zijn stijlvol, maar altijd met een sportieve twist. Zo kan je de sneakers met alles combineren, van een toffe jeans tot pantalon. En welk model je ook kiest, met een paar Cruyff Classics ben je de winnaar van iedere wedstrijd. 

Shop: 

[Cruyff Classics voor heren]