Sneaker fever

Sneaker fever
Ook in 2017 zijn sneakers niet te missen. Er komen weer allemaal verschillende modellen bij. Hoog tijd om een tussenstand op te maken. Welke sneakers staan op jouw wishlist?

Een sneaker kun je eigenlijk altijd en overal dragen. Netjes, sportief, casual, comfortabel, het maakt niet uit. Je kunt voor elke gelegenheid een sneaker aan.

Tennissneakers

Laten we beginnen met de tennissneaker, de basics onder de sneakers. Hoewel een tennissneaker in alle kleurtjes te verkrijgen is, is het model makkelijk te combineren. Genoeg van de basic, pimp de sneaker dan met een leuk bontje of franjes. 

Creepers

Creepers vinden hun oorsprong zo’n meer dan 50 jaar geleden, maar pas in de jaren 70 kreeg de sneaker pas echt bekendheid. Nu worden er veel populaire artiesten zoals Rihanna, Rita Ora en Miley Cyrus mee gespot. Hoog tijd voor de creepers om een come-back te maken. 

Hoge sneakers

Ik moet toegeven, ik was cynisch over de hoge sneaker. Dit zijn namelijk sneakers die een beetje in de vergetelheid zijn geraakt. Zoals pastinaak en andere vergeten groenten. Maar ook de hoge sneaker is terug van weggeweest. Moeite met de hoge sneaker te combineren? Check snel de outfitinspiratie van Anna Nooshin.

Velcro sneaker

De velcro sneaker is de musthave sneaker van het moment. Niet alleen zitten ze super lekker, je hebt ze zo aan en je bent klaar om te gaan. Puntig of met een gekleurd achterkantje. Welke is jouw favoriet?

Wedge sneakers

Geloof het of niet, maar deze schoen behoort ook tot de sneakers. Deze sneakers hebben een ingebouwde hak en lopen daardoor niet alleen comfortabel, maar zien er ook nog eens super hip uit. Pluspuntje: je bent een stuk langer, zonder op gigantische hakken te hoeven lopen. Best of both worlds zou ik zeggen.

Meer sneaker inspiratie? Check ze allemaal: