Shop Rokjesdag

Shop Rokjesdag
Gaaf he, die nieuwe collectie?! We begrijpen dat je nu door de bomen het bos niet meer ziet, daarom hebben wij de schoenen uit de video even voor je op een rijtje gezet. Bekijk nu de blog, plaats jouw favo schoen in je shoppingbag en laat die zon maar schijnen!


Jarenlang was het pas rokjesdag als Martin Bril schreef dat het rokjesdag was. Hij werd de autoriteit op dit gebied. Nu is rokjesdag de dag dat vrouwen massaal, niet afgesproken, met blote benen plus een rokje of jurkje de deur uitgaan. En dat moment zou zomaar eens heel dichtbij kunnen zijn.

Rolmodel

We zijn met zijn allen lekker geëmancipeerd bezig. Vrouwen mogen zich best een beetje man voelen in een boyfriend jeans en mannen mogen af en toe best een beetje huilen. Of is dat juist de reden waar we een traantje te laten? Want wat een schoonheid gaat er verborgen achter die jeans. Vrouwenkuiten gehuld in spijkerstof, dat is eigenlijk voor niemand leuk.

Voetjes

Niet alleen kuiten uiten zich beter onder een rok. Ook de voetjes komen met blote benen echt tot hun recht. In mooie sandalen of loafers, maar ook een paar sneakers staat prima onder een rok.

Bevrijding

Dames, bevrijd toch je benen. Laat ze luchten, laat ze zonnen, laat ze zien. Het is dé kans om je van je meest vrouwelijke kant te laten zien. Want het is zo dat iedereen rokjes mag, dus kijken we uit naar rokjesdag.

 

ook mooi voor onder een rokje:

SANDALEN            SLIPPERS

ESpADRILLES            LOAFERS

ENKELLAARSJES            PUMPS

Veterschoentjes            SNEAKERS

LEUK om te lezen op ROKjesdag:

SPRING LOOKBOOK ANNA NOOSHIN

ONS MANNENPANEL OVER TRENDS