Schoenen zijn net als chocolade

Schoenen zijn net als chocolade
Een nieuw paar schoenen is voor mij net als chocolade. Eén stukje smaakt altijd naar meer.

Ik heb altijd al een grote liefde gehad voor schoenen en sinds ik bij Omoda werk, uit ik die liefde meer dan ooit. Logisch natuurlijk, als je dagelijks wordt geconfronteerd met de mooiste en hebberig makende collectie aan schoenen. Het gevolg? Eén grote chaos van ‘wil ik hebben en welke ga ik als eerste ownen.’

The solution

Nu is de vraag: hoe ga ik om met die grote chaos? Club Omoda is het antwoord. Je hebt het vast wel eens gezien. Aan de rechterkant op Omoda.nl zie je een overzicht waarin jij je favorieten kan bewaren. Als je dan een favourite tegenkomt, hoef je alleen het hartje aan te vinken en komt deze must-have regelrecht in jouw favorietenlijstje te staan. Als je bij de Club bent aangemeld, dan worden ze voor jou bewaard. Superhandig toch?

Een favorietje hier, een favorietje daar

Iedere keer als ik een leuk paartje tegenkom, vink ik het hartje aan. In mijn account heb ik dus een heel mooi overzicht van al mijn favourites staan. Maar met alleen een mooi overzicht zijn we er natuurlijk nog niet. Je begrijpt dat mijn lijstje helemaal vol staat. En dat het allemaal zo leuk is, dat kiezen bijna onmogelijk is. Ik probeer dan ook altijd tactisch te kiezen. Ik kijk bijvoorbeeld naar wat ik nu al kan dragen en daar baseer ik mijn keuze op. Ik ben verliefd op Shabbies met een warme binnenvoering, maar dat is nu natuurlijk nog te warm. Voor nu dus een leuk veterschoentje, de trend van dit seizoen en perfect voor het Hollandse najaarsweertje. 

1.Maripé veterschoenen 2.Omoda chelsea boots 3.Shabbies Enkelboots

Ook al zo leuk 

Als ik mijn paartje heb afgerekend, maak ik weer plaats voor een nieuwe favoriet. Ook check ik altijd even mijn account, om te spieken of ik al 500 credits heb bereikt. Krijg je namelijk 10,- shoptegoed en dat is altijd fijn om je volgende favoriet mee te shoppen. Tot slot schrijf ik nog een review over mijn aankoop, want daar verdien je 30 extra credits mee. En eigenlijk begint dan het hele proces weer opnieuw. Want zoals ik al eerder zei: ‘Schoenen zijn net als chocolade’. Na één stukje wil je altijd meer, toch? 

Shop nu:

sneakers    veterschoentjes                    

chelsea boots