Schoenen, schoenen en nog meer schoenen

Schoenen, schoenen en nog meer schoenen
Als een kind in een snoepwinkel zo blij. Ik kan mijn geluk niet op, overal en in elke hoek zie ik de mooiste schoenen staan.

Ik heb het dan over de schoenenbeurs GDS in Düsseldorf, waar ik samen met Mariëlle en Kathleen van inkoop, Margot en Amber van marketing en Giselle onze rayonmanager de nieuwe zomercollectie 2016 mocht bewonderen. Het was voor mij de eerste keer en ik heb mijn ogen uitgekeken.


Van links naar rechts: Margot, Jeanine, Kathleen, Mariëlle, Giselle en Amber 

Top secret

Wat ik daar gezien heb? Dat mag ik je nog niet vertellen. Gemeen he? Wel kan ik je zeggen, dat wat ik daar gezien heb erg leuk is. Ik heb mijn favorieten al uitgekozen en nu zit ik stiekem te hopen dat deze snoepjes in de collectie van Omoda komen.

Passie voor schoenen

De schoenenbeurs GDS is vooral om inspiratie op te doen voor het volgende seizoen. De nieuwe trends, kleuren en materialen zijn de dingen die je op zo’n dag tegenkomt. Iedereen praat vol passie over zijn of haar merk. Dat is mooi om te zien en interessant om te horen. De gedachte die achter de collectie zit van een merk is niet iets wat je dagelijks hoort.

Ondanks dat deze beurs gericht was op de zomercollectie, was ook de collectie van komende winter te zien. Het gaat hier vooral om de items die snel geleverd worden. Zo kunnen retailers altijd inspelen op de nieuwste trends en hun collectie aanvullen als er nog items ontbreken.   

Fan van…

In mijn Wannahave Wednesday hebben jullie al kunnen lezen dat ik een enorme fan ben van Fred de la Bretoniere. De nieuwe zomercollectie is dan ook weer om hebberig van te worden. Ook bij de collectie van Karma of Charme ging mijn hart sneller kloppen. Je begrijpt dus, dat ik mijn spaarpot al heb klaargezet. Alhoewel ik me nu bedenk dat sparen heel moeilijk gaat worden. De wintercollectie druppelt langzaam binnen en het is allemaal zooooo leuk. En omdat ik de zomercollectie van volgend jaar nog niet mag verklappen, deel ik alvast mijn winter favourites. 

Shop de nieuwe collectie:

enkelboots            sneakers            laarzen            chelsea boots