PS, dit is de nieuwste collectie van Poelman

PS, dit is de nieuwste collectie van Poelman
Ben je op zoek naar de aller-allerleukste schoenen, mét een ontzettend gevoel voor fashion? Dan staat PS Poelman te trappelen om je garderobe te updaten.

Is PS Poelman nieuw voor je? Dan is het hoog tijd om even kennis te maken. Dit schoenenmerk is een thuiswedstrijd, want de designs zijn van Nederlandse bodem. En het is ook nog eens brand new, want het schoenenlabel kwam in het jaar 2015 voor het eerst om het hoekje kijken in onze online shop én natuurlijk in de winkel (ja, dus ook te shoppen in de nieuwe winkel in Rotterdam).

Wat je even moet weten over dit merk? Nou, ze ontwerpen schoenen voor hem, haar en de jongedames. Altijd fijn om als familie eensgezind op pad te gaan. Maar de designs zijn top of the bill als het op trends aankomt. Kijk maar naar de creepers, een enorme trend onder de grootse mode-iconen door de opvallende zool. En jawel, PS Poelman kwam met de perfecte crepezool om ons mooier, knapper, en vooruit, een paar centimeters langer dit seizoen in te helpen. In basic beige, diepzwart of voor de liefhebber van olijfgroen.


Bij dat groen waar je hebberig van wordt stopt het niet, geen zorgen. In het Omoda Magazine zag je de trend City Western, die rock je met cowboy boots van ons nieuwe lievelingsmerk. Net als de biker boots, enkellaarsjes en lange laarzen trouwens. Weet je wat? Ik stop nu gewoon met ratelen over mijn nieuwe vondst, kan jij lekker zelf rondneuzen in de online shop. Lijkt me het beste voor iedereen.  

shop de collectie van PS poelman:
[koop PS Poelman online]