Pas jij de schoen?

Pas jij de schoen?
GEZOCHT: enthousiaste, gezellige en leergierige studenten die op zoek zijn naar een te gekke stageplaats op de marketingafdeling van Omoda. Lees snel verder voor meer info.

Het marketingteam van Omoda bestaat uit zestien jonge toppers, die jou met alle liefde iets leren en natuurlijk wel wat hulp kunnen gebruiken. Ze geven je de tijd die je nodig hebt en houden je helemaal up to date van de laatste trends op marketinggebied. Klinkt goed toch? Ontdek snel welke persoon jouw perfect match is.

STAGIAIR SOCIAL MEDIA

Ben jij creatief, sociaal en gek op schoenen? Heb jij een vlotte schrijfstijl en zit je altijd bomvol goede ideeën? Dan ben jij de missende link van Amber en Fleur. Zij zijn onze social media marketeers. Zij zorgen dagelijkes voor de leukste content op onze kanalen en die geweldige winacties. Like & share is not done, en ze dagen jou vooral uit om lekker creatief te zijn.

STAGIAIR COMMUNICATIE & mode

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van mode en styling? Dan ben je bij Iris aan het juiste adres. Iris schrijft modeblogs, trends en zorgt voor de meest inspirerende lookbooks op de website. Twee keer per jaar staat er een grote magazine fotoshoot op het programma, waarbij de styling en organisatie door haar wordt gedaan. Daarnaast komen er nog heel veel leuke kleinere fotoshoots tussendoor. Je snapt, Iris kan wel een creatieveling met modegevoel gebruiken.
 

STAGIAIR online MARKETING

Wil jij alle ins en outs van onze marketingafdeling weten? Ben jij gek op cijfertjes en sta je open voor heel veel info en ervaring? Dan is de stage van online marketeer iets voor jou. Je maakt onder andere kennis met affiliate marketing en ondersteund creatieve samenwerkingen met grote fashion partijen. Zet je kennis breed in en ga voor deze ultieme uitdaging. Beschik jij over veel creativiteit, flexibiliteit, doorzettingsvermogen en ben jij helemaal fan van schoenen? Dan is dit jouw stage. Ervaring met Excel en interesse in Google Analytics werkt in je voordeel. 

STAGIAIR grafisch vormgeven

Vrijwel alle uitingen die je van Omoda ziet, zowel online als offline, zijn door ons eigen marketingteam bedacht en vormgegeven. Ben jij die creatieve grafische vormgever die dit team versterken kan? Bij je taken kun je denken aan het maken van advertenties, online banners, logo’s, social media afbeeldingen en huisstijldocumenten. Maar denk ook aan het ontwikkelen en het bijhouden van de website. Daarnaast ben je natuurlijk ook vrij om je eigen input te leveren.

STAGIAIR MARKETING INTERNATIONAAL

Volg jij een opleiding richting internationale marketing, houd je van schrijven, ben je geïnteresseerd in andere landen en heb je een passie voor schoenen? Dan is het internationale team Sander, Jill en Shu Xian jouw match. Samen regelen zij alles voor de online shops in België, Duitsland, Oostenrijk en voor onze .com-shop. Als international marketingstagiair ben je bijvoorbeeld bezig met het vertalen van blogs, trends en lookbooks, schrijf je SEO-teksten en houd je de online shops up to date. Daarnaast ben je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen van de verschillende landen en zit je vol met creatieve ideeën. Meer informatie over onze stages? Kijk dan snel op www.omoda.nl/vacatures. 
 

BEKIJK:

ALLE VACATURES