Outfitdilemma's by Anna Nooshin

Outfitdilemma's by Anna Nooshin
De hots voor een paar schoenen, maar geen idee hoe je ze combineert? Anna Nooshin geeft je tips bij de lastigste outfitdilemma’s.

Je kent het wel, op slag verliefd op een nieuw paar en geen idee hoe je dat stijling-wise aanpakt. Anna krijgt veel vragen op social media over fashion, maar voor jou pikt ze de schoenvraagstukken er even uit. Heb jij vanaf nu dus nóóit meer last van die dilemma’s. Kijk snel de video op haar kanaal. 

Dilemma 1:

Enkellaars versus broek
Anna’s lievelingsschoen is de enkellaars. Haar advies? Draag ze lekker nonchalant met de broek over je laars. Het geeft snel een rommelig effect als je broek te wijd is om ze ín de enkellaars te dragen. Geef je jeans een mooie omslag, zodat het rustig oogt.

Dilemma 2:

Panty’s en pumps
Kan dit of toch niet? Anna heeft een kleine allergie voor de combi panty en pump, dus liever niet. Maar als je ze toch draagt ga dan voor een 60 denier, zodat je look fashionable en chic blijft.

Dilemma 3:

Chic op sneakers
Draag je sneakers met een pantalon, dat geeft meteen een chic effect. Kies voor een broek die goed op je sneaker valt, op deze manier hou je de outfit stylish omdat je af en toe een glimp van de schoen ziet. Nonchalant en niet saai of formeel.

Dilemma 4:

Overknee boots
Anna vindt de overknee boots ook moeilijk te combineren, maar ze heeft de oplossing voor je. Draag de lange laarzen met alles wat groot valt. Denk aan jurkjes, rokjes en truien. De over-the-knee laarzen trekken genoeg aandacht, dus dat stijl je af met een mooie, oversized basic.  
Dilemma 5:

Funky schoen
Last but not least, de hiking boots alias een funky schoentje. Anna gaat bij dit paar voor een lange, wollen jurk of een goede jeans met top, want alle aandacht moet naar de schoen. Is jouw stijl zó outgoing dat je meer durft? Trek dan alles uit de kast om van je outfit een groot feest te maken.


shoptips: 
Dames    PS Poelman