Out now: Omoda Magazine #6

Out now: Omoda Magazine #6
De zesde editie van het Omoda Magazine is een feit. Een slagje kleiner weliswaar, maar boordevol trends, shoe stories, weetjes en vooral heel veel schoenen.

Misschien heb je er al een glimp van opgevangen, want vorige week zijn de eerste exemplaren richting jouw deurmat of jouw favoriete Omoda-winkel vertrokken. Zet maar een lekkere pot thee of een goed glas wijn voor je klaar, want met dit leesvoer ben jij voorlopig wel even zoet.

Adidas Stan Smit 

Er valt niet te tippen aan print

We zijn allemaal gek op onze telefoons, social media en de televisie. Er zijn zoveel nieuwe manieren waarop tegenwoordig verhalen worden verteld, maar niks kan tippen aan print. Die geur, dat gevoel en die ervaring, dat is op geen enkele manier te evenaren. Dolgelukkig zijn wij dan ook met de zesde editie van het Omoda Magazine.

Al is de buitenkant nog zo mooi, het gaat om de inhoud

Van een uitgebreid interview met Puma naar een column van May-Britt Mobach over haar nu-al-schoenen-liefhebbende dochtertje. Het Omoda Magazine staat weer vol met de leukste onderwerpen speciaal voor jou geselecteerd. Niet alleen Omoda geeft een kijkje achter de schermen, maar ook Gabor doet een boekje open over hun al jaren geliefde merk. Manon Meijers neemt de voorjaarstrends onder de loop met haar styliste-ogen en zonder te veel te verklappen komt er ook nog een hele hoop fashion om de hoek kijken.

En wist je toevallig al dat de bekende Omoda-tas al meer dan 17 jaar bestaat en al meer dan 116 verschillende designs heeft gehad? Nee? Dat en heel veel meer vind je allemaal terug in het Summer/Spring 17 Omoda Magazine.

hebben, hebben, hebben

Hoe jij ons magazine kunt bemachtigen? In al onze Omoda-winkels liggen de magazines voor je klaar. Daarnaast kun je ook een Omoda-account aanmaken bij Club Omoda. Zo krijg je niet alleen als allereerste het magazine thuisgestuurd, maar spaar je bij elke aankoop ook nog eens voor korting. Extra leuk, toch? Alvast heel veel leesplezier!

SHOP NU: 

GABOR    ADIDAS

PUMA