Op zijn paasbest

Op zijn paasbest
Met Pasen wilt iedereen toch wel op zijn paasbest voor de dag komen. Naast al de Paasvoorbereidingen mag je zeker je outfit niet vergeten.

paaskleuren

Als we Pasen met één kleur zouden moeten omschrijven, dan is geel toch wel de overduidelijke winnaar. Je ziet het met Pasen vaak terug in de tafelaankleding of in het eigeel van je ontbijteitje, maar wat schoenen betreft is geel niet zo populair. Gelukkig zijn er genoeg andere paaskleuren waar je de show mee kunt stelen.

gorgeous green

Ga met Pasen voor groen. Geelgroen, legergroen, olijfgroen, grasgroen, lichtgroen, lentegroen of zeegroen, je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Ga trendbewust voor metallic groen, een zachte pasteltint of de khaki kleur. De perfecte manier om je outfit een Paas-boost te geven.

TIJDLOOS BLAUW

Blauw is altijd een goed idee, want met blauwe schoenen sla je de plank eigenlijk nooit mis. De kleur is niet alleen makkelijk te combineren met veel andere kleuren, ook kan een blauwe schoen een outfit zowel chic of als sportief maken afhankelijk van hoe je hem matcht. Ga niet alleen met Pasen voor blauw, maar draag tijdloos blauw het hele jaar door.

pretty pink

Roze is niet alleen de traditionele kleur voor meisjes, het is onder andere ook de kleur van liefde, vriendelijkheid, vrouwelijkheid en vertrouwen. Reden genoeg om een goede dosis roze toe te voegen aan je schoenenkast als je het mij vraagt. Ga jij voor knal-, lief poeder- of liever fuchsia roze? Een brede roze collectie geeft jou ruime keus. Kies voor een sportieve gymp, een statement loafer óf schiet de hoogte in met pumps van Peter Kaiser, Michael Kors en Bronx.

Shop:

[damesschoenen groen]    [damesschoenen blauw]    [damesschoenen roze]