Op gelijke voet staan met grotere schoenmaat

Op gelijke voet staan met grotere schoenmaat
Kan je niet uit de voeten met een grotere schoenmaat? Hier enkele tips om te zorgen dat de wereld aan je voeten ligt.

tip 1 

Draag je graag hakken maar twijfel je over de lengte van je voet? Don't worry! Hoge hakken zetten je voeten in een verticale stand, waardoor je voet kleiner oogt. Kies voor een blokhak die je voet in balans brengt. Combineer je pumps met een flared jeans of pantalon. De broek valt net over je voet waardoor je de lengte ervan breekt. Match je look af met een blousje en oversized jas. 

tip 2 

Probeer schoenen met puntige neuzen te vermijden. Kies een sneaker met een ronde neus om de lengte te minimaliseren. Ga voor een dunne zool langs de randen, dit maakt je schoen optisch kleiner. Of kies een sneaker met details. Versieringen kunnen afleiding vormen voor het oog, zodat de lengte van je voet niet meer opvalt. 

TIP 3

Probeer de aandacht niet naar je schoenen te trekken, maar naar een opvallende top of grote ketting bijvoorbeeld. Of trek meerdere laagjes over elkaar aan. Lekker warm en comfy. 

Heb je een schoenmaat groter dan 42? Bekijk dan onze collectie van Adidas, Gabor, Shabbies en Maripé. Deze merken houden rekening met grotere maten.  

shop hier: