Op avontuur met Timberland

Op avontuur met Timberland
Ravotten in de tuin, hutten bouwen in het bos en voetballen op het schoolplein. Is jouw kleine ook het liefst buiten te vinden? Dan zijn de schoenen van Timberland een perfecte match.

Stevig in je schoenen

De collectie van Timberland heeft alles in huis, van zomerse sandalen tot sportieve sneakers en van stoere enkelboots tot nette veterschoentjes. En dat allemaal in de leukste en hipste kleuren van het seizoen. Welk model je ook kiest, de kinderschoenen van Timberland zijn van topkwaliteit en hebben een goede, stevige pasvorm. 

Stoere sandalen

Er is op dit moment nog weinig van te merken, maar summer is coming. Voordat je het weet is het te warm voor dichte schoenen en verlangt je kind naar een luchtig open schoentje. En laat Timberland nou net het merk zijn met toffe kindersandalen. De sandaaltjes hebben vrolijke kleurtjes, een handige klittenbandsluiting en zijn geschikt om mee in het water te spelen. Kom dus maar op met dat lekkere weer.

 

Vette veterschoenen

Wie dacht dat Timberland alleen maar stoer schoeisel had, heeft het mis. Want ook voor wat nettere gelegenheden heeft Timberland de juiste kinderschoenen. Wat dacht je van deze leuke, op de bootschoen geïnspireerde, veterschoentjes? Ze zijn een perfecte combi tussen net en casual en voldoen helemaal aan de laatste modetrends. 

shop:
TIMBERLAND SCHOENEN            timberland meisjeSSCHOENEN          timberland jongensSCHOENEN