Onmisbaar: de sneaker

Onmisbaar: de sneaker
Plat wint terrein van hak en sneakers zijn de koploper. Sneakers zijn onmisbaar in je kledingkast en naast dat ze erg comfortabel zijn, is de sneaker er in heel veel verschillende soorten en maten.

Vandaag ga ik voor plat. Dat zeg ik bijna iedere ochtend tegen mezelf. Natuurlijk heb ik ook een stel pareltjes van hakken mooi op een rij gesorteerd staan, maar een overvloed aan plat wint het overduidelijk van de hak. Het is niet te ontkennen, ik ben een sneakermeisje.

En dat is ook niet heel gek, vind ik. Platte schoenen zijn voor het merendeel van de vrouwelijke bevolking veel comfortabeler dan zo'n prachtige, stijlvolle pump. We lopen dagelijks stad en land af en voor maar een klein groepje is het weggelegd om die afstanden af te leggen op een hakhoogte van minimaal 5 centimeter. Ik bewonder dit groepje powervrouwen dan ook diep.

DE ABSOLUTE BASISSCHOEN

Voor jarenlange sneakerverzamelaars of een beginner geldt hetzelfde: begin bij de basis. Op het gebied van schoenen zou je het een primaire levensbehoefte kunnen noemen. En dan heb ik het natuurlijk over de witte gymp. Net als een zwarte pump is de witte sneaker een basisschoen die elke vrouw in haar kast hoort te hebben.

SNEAKERTRENDS 2017

Als het aan de sneakertrends van 2017 ligt, wissel je de sportieve, grove gymp af met wat gewaagdere versies. Zo is de metallic sneaker nu een absolute musthave. Van glimmend goud tot shiny zilver, je ziet het allemaal terug dit seizoen. De suède sneaker die we afgelopen winter al veel voorbij hebben zien komen, blijft ook nu nog erg geliefd. En wat betreft de kleuren zijn legergroen, khaki en roze de grote winnaars dit voorjaar.   

Kan jij ook geen genoeg krijgen van sneakers? Bekijk dan nu snel de new arrivals en vind de sneaker die het best bij jou past.

Shop ook:

dames