Omoda wint GfK award beste schoenenretailer

Omoda wint GfK award beste schoenenretailer
Groot en mooi nieuws: Omoda is door de Nederlandse consument uitgeroepen tot beste schoenenretailer van 2015. Dat vraagt natuurlijk om taart.

GfK voert sinds 2011 een onderzoek uit naar de waardering van schoenenretailers door de consument. Dit jaar namen ze tweeëndertig schoenenretailers onder de loep. De Nederlandse consument beoordeelde ons op verschillende aspecten, zoals: kwaliteit van de schoenen, de collectie, beschikbaarheid van de juiste maat, ons team en het interieur en de lay-out van de winkels en online shop. Hartstikke fijn voor ons natuurlijk, want zo weten we precies wat nog beter kan volgens onze klanten.

And the winner is…

Omoda scoorde hoog op de collectie, een goede dosis fashion en beschikbaarheid van de juiste maat. Dit laatste punt is meteen het belangrijkste punt voor de Nederlandse consument, bij de zoektocht naar het perfecte paar schoenen. Na een grondige puntentelling kwam Omoda als winnaar uit de bus. En als team zijn we ontzettend blij, en stiekem ook heel erg trots, dat de consument ons zo waardeert. Tijd voor taart.  Shop die grote collectie hier!
lees ook:          wannahave wednesday by nina          happy fringe