Omoda Weekly #28

Omoda Weekly #28
Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Eindelijk zomer

Vorig weekend was het eindelijk zomer in Nederland en @melodybrandsen was goed voorbereid. Met het behalen van haar diploma had ze een goede reden om deze Gabor-sandalen te scoren. Congrats!

2. Creepy sneakers

Witte sneakers mogen niet ontbreken in je schoenenkast. Dat is een feit. Maar nu even het volgende. Sneaker creepers zijn deze zomer, maar geloof me ook na de zomer, echte must-haves. Dus maak snel een plekje vrij in je schoenenkast en sla net als trendsetter @leh8585 je slag.

3. Howdy cowgirl

Cowgirl @sophiedeconingh is klaar om met deze most wanted Sendra-boots het wilde westen te ontdekken.

4. New, new, new

Als eerste met de allernieuwste schoenen rondlopen? Dat kan. De nieuwe collectie druppelt namelijk al langzaam binnen. En bij de woorden ‘nieuw’ en ‘schoenen’ gaat ons hartje natuurlijk sneller kloppen.

5. Omoda experience NL

Ben jij een echte Omoda-fan? Oftewel, loop jij stiekem iedere week (of dag) een rondje in de Omoda-winkel of de online shop? Dan is dit je kans. Vertel net als @eliannespeksnijder waarom jij de allergrootste Omoda-fan bent en wie weet beleef jij binnenkort de ultieme Omoda experience. 

BEKIJK OOK:

[Dames sandalen]          [Dames sneakers]