Omoda Weekly #12

Omoda Weekly #12
Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Omoda has this thing with floors winactie

Als er iemand dol is op mooie schoenen en leuke ondergrondjes is het @mariek1995 wel. Met deze toffe foto en de juiste hashtags maakt ze kans op een zomers-verwenpakket. Doe je ook mee? Deel jouw moment, tag #omoda en #ihavethisthingwithfloors en wie weet loop jij er mee vandoor.

2. Omoda Spring Festivals

De eerste Omoda Spring Festivals hebben deze week plaatsgevonden. Hier check je de nieuwe schoenencollectie onder het genot van een hapje en drankje, maak je kans op EUR 75,-shoptegoed en krijg je bij een aankoop een leuke goodiebag. Ook een VIP event bezoeken? No problemo, want volgende week gaan we gewoon nog even door. Bekijk hier welke events er waar nog aan zitten te komen.

3. Shoes, Shoes en nog meer Shoes

En als je dan langs gaat bij een Omoda Spring Festival, doe het dan net zo goed als @jolandacl. En ga naar huis met niet één, niet twee of drie maar gewoon víer paar nieuwe schoenen. Van Adidas tot aan Hugo Boss, ga helemaal los.

4. Tijd voor me-time

De vierde editie van het Omoda Magazine is een feit. In het magazine bekijk je de mooiste schoenen, lees je de leukste interviews en krijg je een kijkje achter de schermen. Een goede reden om net als @sylliew1971 een beetje me-time te nemen. Een grote kop thee, een bak met chocolade eitjes, het Omoda Magazine en je bent er klaar voor.

5. STOP modepolitie

Manon Meijers heeft een bezoekje gebracht aan de Omoda winkel in Amersfoort. Benieuwd naar haar wannahaves? In dit filmpje verteld ze er alles over.