Omoda Weekly #11

Omoda Weekly #11
Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Hello Spring

De lente is ein-de-lijk begonnen. En wie aan de lente denkt, denkt aan de zon, rokjesdag en witte Keds-sneakers. Met deze items komt @fablefrique vrolijk de lente door.

2. Inspiratie en food

Vorige week was er op Omoda HQ een inspiratiemiddag voor het Omoda-team. Een dag vol inspirerende verhalen van mooie schoenenmerken en influencers: Toms, Sperry, Maruti, Palladium, Fred de la Bretonière, Shabbies en Amayzine. En na veel inspiratie was het tijd voor food, heel veel food.

3. Met Minnetonka op avontuur

‘'New shoes, new adventures’', aldus @machielda80. En laten deze pretty Minnetonka’s hier nou precies voor gemaakt zijn. Wordt het eerst een tripje naar New York, Parijs of toch gewoon de Zeeuwse kust? Wij zijn benieuwd.

4. Printjes festijn

Hou je van printjes? Van panters tot aan giraffen, bij Maruti ben je aan het juiste adres. Neem als voorbeeld deze eyecatchers. Een goed printje, aaibaar materiaal en ook nog eens heerlijk comfy. Een must-have voor in jouw schoenenkast.

5. Droom zacht

De meeste dromen zijn bedrog, maar als ik wakker wordt naast deze mooie Adidasjes dan droom ik nog. Nou kleine spruit, één keer in de zoveel tijd komen dromen uit. Toch @esthervanbenten?

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

BEKIJK OOK:
 

ENKELBOOTS           dames SNEAKERS           JONGENS SNEAKERS