Omoda Weekly #10

Omoda Weekly #10
Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Zo blij als een kind

Wie wordt er nou niet blij van nieuwe schoenen? En als het dan ook nog eens om coole Adidas Superstars gaat, moet je toch wel dolgelukkig worden. Thumbs up for mommy @sabrina.bemol

2. Na sneeuw komt zonneschijn

Je zou het niet denken als je nu naar buiten kijkt, maar vorige week was een klein deel van Nederland nog winter wonderland. Ook al was het van korte duur, het was voor @evegloudie de perfecte gelegenheid om haar toffe boots nog eens aan te trekken en eropuit te gaan.

3. In her shoes

@Annanooshin kijkt in de schoenenkast van de leukste modemeisjes. En daar krijg je toch inspiratie van. Deze week bij In her shoes: Liesbeth Rasker. Loop jij binnenkort weg met één van haar must-haves? Kijk dan snel de eerste aflevering.

4. Hé powervrouw

Dinsdag was het International Womensday, een dag om alle vrouwen te eren. En hoe kan dat nou beter dan met deze prachtige maar ook krachtige pumps van Tommy.

5. Eerste schoentjes

Op je eerste schoentjes je eerste stapjes maken. @kpadh heeft gekozen voor dit veelbelovende paar. Volgens ons de juiste keuze: lekker comfy en ook nog eens good-looking. 

BEKIJK OOK:

NIEUWE VROUWENSCHOENEN         

 enkelboots           

jongens sneakers            meisjes sneakers