Omoda's emoji guidelines

Omoda's emoji guidelines
Een tijdje geleden kwam Facebook met het grote nieuws dat er naast de ‘like’ button nog vijf nieuwe emoji’s worden geïntroduceerd. Gister was het dan eindelijk zo ver.

Je wordt er spontaan emojineel van

De vijf nieuwe emoticons staan voor: leuk, geweldig, grappig, verbluft, verdrietig en boos. Je kunt ze gebruiken door de ‘like’ button ingedrukt te houden. Nu snappen we dat dit allemaal best verwarrend is. Wat moeten we met deze emoji’s bij het zien van schoenen? Want zeg nou zelf, word jij wel eens boos bij het zien van een paar schoenen? Ik geloof het niet. Om dit allemaal wat eenvoudiger voor je te maken hebben we eigen Omoda guidelines bij de emoji’s opgesteld.

Uit je mening in Omoda’s emoji’s

Voor al onze oude vertrouwde volgers houden we de ‘like’ knop gewoon lekker aan.

Ben je zo verliefd op een schoen dat je deze moet, maar dan ook echt moet hebben? Daarvoor hebben we vanaf nu het rode ‘wishlist’ hartje.

Smaken verschillen en dat is maar goed ook. Is een schoen niet helemaal jouw ding? Dan moet je dit ook zeker kunnen laten weten. Daarvoor hebben we de lachende emoji omgetoverd tot ‘grapje zeker’.

Ben je zo verbaasd over een schoen dat je bijna van je stoel afvalt? Klik dan zeker op ‘oh, wat mooi’.

Het komt (helaas) ook wel eens voor dat je nog eventjes moet sparen voor een schoen. Ook hier hebben we vanaf nu een emoji voor.

Als laatst, zijn de schoenen waar je zo verliefd op bent er niet meer in jouw maat? Laat het weten door op de ‘helaas pindakaas’ emoji te klikken.

Deel jouw shoe-emotie

We hopen dat met deze Omoda guidelines de nieuwe emoji’s allemaal iets duidelijker voor je zijn geworden. Vanaf nu kun je al jouw shoe-emoties met ons delen. Heb jij al een favoriet? 

Shop de items uit dit blog:

BEKIJK NU:
SCHOENEN    SNEAKERS