Omoda pakt uit

Omoda pakt uit
Want ook wij vieren feest in december en dit zijn de winnaars.

December is de maand van familie, vrienden, gezelligheid, uitgebreid dineren, lieve woorden en cadeautjes. Het is dé tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar en uit te kijken naar de volgende. En wat hebben wij een te gek jaar gehad met jou. Wij zijn ontzettend trots en dankbaar dat zo’n schoenenliefhebber als jij kiest voor Omoda. Daarom pakte Omoda uit. Groter en mooier dan in jouw stoutste schoenendromen. 

Omoda pakt uit en dit zijn de winnaars:

Stel je eens voor. Je wordt wakker, begint de dag rustig met een kopje koffie en een ontbijtje, totdat plots de deurbel gaat. *Ding dong* Terwijl je richting de deuropening loopt, vraag jij jezelf nog af: 'Verwacht ik iemand?' En voordat je überhaupt een poging kunt wagen, knalt het antwoord in de vorm van één groot confettifeest in je gezicht. 'Gefeliciteerd, jij wint jouw hele favorietenlijst en bent vanaf nu zes paar schoenen rijker!' Twee levensgrote cadeautjes jubelen van vreugde om jou heen en nemen je mee naar buiten, naar de plek waar al jouw lievelingen al prachtig voor je staan uitgestald. Je bent uitzinnig, weet niet waar je moet beginnen. Je pakt ze allemaal en past ze stuk voor stuk. Gebeurt dit echt? Je kunt je geluk niet op, maar beseft al snel: het is een droom. Behalve voor deze vijf winnaars, want voor hen werd dit werkelijkheid:

[Omoda pakt uit | Winnaars]
Video Omoda pakt uit | Winnaars

Van zulke blije gezichten krijgen wij ook een lach op ons gezicht

Niet gewonnen?

Allereerst, heel erg bedankt voor het meedoen. Geef de moed vooral niet op, want ook in het nieuwe jaar zullen er regelmatig prijzen gaan vallen. Mocht jij jouw favorietenlijstje niet meer uit je hoofd krijgen? Shop jouw lievelingen dan nu in de Sale met aantrekkelijke kortingen.