Omoda open in Rotterdam

Omoda open in Rotterdam
In het altijd urban Rotterdamse vind je vanaf nu een Omoda-winkel. Maakt van die shopstad pas de allerfijnste topstad, toch?

Op de hoek van de Karel Doormanstraat vind je de nieuwste én grootste winkel van Omoda, een heuse vijfhonderd vierkante meter aan schoenen, tassen en accessoires voor dames en heren. Ja inderdaad, tegenover de beste ijssalon van Rotterdam. Precies de locatie waar je tegen de rest van de fijne boetiekjes in de stad aanleunt, denk: de Oude Binnenweg en om de hoek natuurlijk de Van Oldenbarneveldstraat. Na een flinke shopsessie zak je straks mét nieuwe schoenen af richting Witte de Withstraat voor wat wijn en spijs.Waarom Rotterdam? Nou, het is één van de leukste, grote steden van Nederland en ook daar staat de schoenencollectie maar wat mooi. Maar vooral voor de klanten natuurlijk, want die zijn goed aanwezig in en om de stad. De nieuwste winkel van Omoda sluit aan op het karakter van het stoere Rotterdam. Meeslepend, maar met een rauw randje.

En nu kun je niet meer wachten zeker? Snappen wij. Komt dat even goed uit, want zaterdag 24 september viert team Omoda een klein feestje in de winkel in Rotterdam. Je wordt getrakteerd op het bekendste en lekkerste zoet van de stad, Koekela. Maar je duikt ook nog even de GIFGIF photobooth in voor een Omoda-gifje mét kans op shoptegoed. En dat allemaal onder het genot van homemade limonades, een glas bubbels of lekkernij.

Proost je met ons mee zaterdag?


Alvast even de collectie checken:


shop de nieuwe collectie: 

[Shop damesschoenen online]              [schoenen kopen heren]