Nubikk x Fedde le Grand

Nubikk x Fedde le Grand
Schoenenmerk Nubikk en dj Fedde Le Grand hebben de handen ineengeslagen. Het resultaat mag er zijn, want de limited edition sneaker voor heren is supertof.

Bij een goede dj hoort een goede look. Een tof paar sneakers kan dan niet ontbreken, moeten Nubikk en Fedde Le Grand gedacht hebben. Zij gingen een samenwerking aan, wat resulteerde in deze toffe zwarte sneaker. Wij zijn supertrots dat wij deze limited edition binnenkort in de collectie hebben. Goed nieuws dus, want wie weet draag jij ze deze of volgende week al aan je voeten. 

Limited Edition Nubikk sneaker

Muziek en mode, niet alleen dezelfde beginletter, maar ook zoveel andere overeenkomsten. Creativiteit en persoonlijke stijl zijn daar goede voorbeelden van. Dat Nubikk dus kiest voor een samenwerking met top-dj Fedde Le Grand, is zo gek niet. De sneaker is strak vormgegeven met verfijnde details. Zoals de 'beat' aan de zijkant, die is vertaald in een zigzagpatroon. Het logo van de dj vind je op de tong van de schoen. De donkere kleur met sportieve witte zool maakt deze sneaker toegankelijk voor iedere man. Daar komt nog bij dat de sneaker is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit leer met subtiele slangenprint. Dit en de waterdichte rits maakt deze sneaker niet alleen geschikt voor op straat, maar ook supergeschikt voor feestjes.

Nubikk: must voor mannen

Heel wat fans gingen je voor, want Nubikk behoort tot de favoriete herenmerken van dit moment. De collectie sneakers is onderscheidend, van uitstekende kwaliteit en draagbaar. Nubikk biedt een variatie aan sneakers, van sportief tot meer gekleed. Kenmerkend is de dubbele tong, die je op praktisch iedere Nubukk-schoen terugvindt. Het kleurenpalet is basic, met veel witte sneakers, blauw of grijs. What’s your favourite?

Fedde le Grand

Dj en producer Fedde Le Grand begon met draaien in plaatselijke clubs in zijn geboorteplaats Utrecht. Hij brak door in 2006 met het nummer Put your hands up 4 Detroit, scoorde daarna hit na hit en draaide op grote feesten als Sensation. Nog steeds is Fedde Le Grand een begrip in de dj-wereld. Wij verwachten dat deze Nubikk-schoenen net zo’n hit worden.

Bij ieder paar Nubikk x Fedde Le Grand sneakers ontvang je een exclusieve gratis download.

Nubikk