Nike: just do it

Nike: just do it
Ben jij een sneaker-freak? Dan maakt jouw hart een sprongetje bij het zien van al die leuke sneakers van Nike. Be prepared.

NIKE VOOR IEDEREEN

We gaan even terug naar vorig jaar, de tijd dat we onze hakken spontaan inruilden voor sneakers. Ze gingen aan onder een rok en jurk en zelfs de grootste heel lovers probeerden een paartje. Het resultaat? Iedereen op sneakers. Er was een run op ieder sportief paar van Nike. En nu? Nu is dat nog steeds. De sneakers van Nike vliegen de deur uit, ze lopen heerlijk, geven je outfit een sportieve twist en het merk verrast je keer op keer weer met leuke, nieuwe modellen.

SWOOSH

Het bekende swoosh-logo is hét kenmerk van Nike. Maar ook de modellen onderscheid je binnen no-time van ieder ander merk. Zo vind je in de damescollectie de stijlvolle Runners en hippe Kaishi’s in iedere kleur van de regenboog. 

JUST DO IT

En dan komt natuurlijk de vraag: met wat trek ik die Nikes aan? Het is simpel, met Nikes aan je voeten kun je de mist niet ingaan. Je matcht ze sportief met een jeans en sweater, casual met een skinny, t-shirt en zwart leren jack en vrouwelijk onder een kokerrok of jurk. Of je huppelt fashionable de sportschool binnen op deze coole kicks. Overtuigd? Just shop it. 

Ook voor knappe heren, lieve meisjes en stoere jongens heeft Nike een top collectie:

NIKE HEREN          NIKE MEISJES           NIKE JONGENS          NIKE DAMES