Nieuw merk: What For

Nieuw merk: What For
Heb je het nieuwe merk What For al ontmoet? Dan is het nu tijd voor een kennismaking. Ik zal je even voorstellen aan dit prachtige merk vol vrouwelijkheid.

Wat zijn wij lucky girls, zeg. Want als het merk What For zich drie jaar geleden niet tentoonstelde, dan hadden we toch een paar beauty's moeten missen. Het merk staat voor fashion en comfort. De Franse en Italiaanse invloeden voegen daar een vleug feminine aan toe.

THE BEST OF WHAT FOR

[What for]
Video What for

De kracht van What For  

Het oog wil wat, maar de voet ook. Hoe mooi de hoogste pumps ook zijn, het is niet altijd even fijn om er hele dagen op rond te paraderen. What For heeft haar collectie perfect afgestemd op de vrouw. Zij hebben de oplossing voor dit soort struggles. Want waar krijg je altijd als eerste last? Precies, onder de bal van je voet. Bij de pumps van What For zit dus precies op deze plek een gelkussentje. Klinkt dat even als muziek in de oren. Zeg maar dag tegen pijnlijke voetjes en hallo tegen comfortabele high heels.

Geometrische vorm

Je herkent de schoenen aan de geometrische vormen, die je terugziet in de afwerking, maar ook in de hakken. Wat dacht je van de druppelhak. Supervrouwelijk en heel comfortabel zonder dat het er grof uitziet. Wist je trouwens dat deze geometrische vormen alleen voor What For is ontworpen? Dat betekent niet alleen dat je de mooiste schoenen aan je voeten hebt, maar ook nog eens heel uniek.

Duizendpoot

What For is een echte duizendpoot. De pumps en ballerina’s zijn geschikt voor naar je werk, maar kun je ook aantrekken naar een heerlijk etentje of een fijn feest. Ze passen namelijk bij elke look. Voor wie zin heeft in iets stoers, zijn daar de veterschoenen. En als er een hittegolf uitbreekt, heeft What For die altijd heerlijke en fashionable badslippers.

De schoenen van What For worden met machines in de fabriek gemaakt van de beste kwaliteit en altijd afgewerkt met de hand. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe What For shoes tot in de puntjes perfect zijn afgewerkt. En je kunt ze ook nog eens op elke gelegenheid dragen. Een nieuw topmerk als je het mij vraagt. Ik ga voor de roze sandaal. Welke is jouw favoriet? 

Shop:

[Damescollectie What For]