Nieuw: de 3D voetenscanner

Nieuw: de 3D voetenscanner
De ene keer maat 38, dan weer 39, soms zelfs een 40. Weet jij ook nooit welke maat je nu precies moet bestellen? Wij hebben de oplossing, want met de 3D voetenscanner krijg je een passend advies.

De 3D voetenscanner scant, je raadt het al, je voeten. Dit is nodig want zo weet de scanner precies hoe je voeten eruit zien en welke maat goed is. Je hoeft je voeten maar één keer te scannen en je adviesmaat komt automatisch bij de schoenen te staan. Handig toch?

Maar hoe scan je je voeten? En waar kan ik zien wat mijn maat is? In dit stappenplan leggen we je dat haarfijn uit.

STAP 1

Download de app ‘3DAboutMe’ in de App Store. Alleen iPhone- en Android-gebruikers kunnen de app nog downloaden.

STAP 2

Open de app en klik op get started. Pak een A4’tje, doe je schoenen en sokken uit, rol je broek een beetje op en klik op got it.

STAP 3

Kies daarna met welke voet je wilt beginnen, left of right. Zet je voet op het A4’tje en tik op I’m ready.

STAP 4

Klaar voor het echte werk? Maak eerst een foto van de binnenkant (inside) van je voet, dan van de bovenkant (upside) en als laatste van de buitenkant (outside). Het vierkantje dat op je scherm verschijnt moet precies op het A4’tje passen. Let op, je voet mag niet bewegen. Herhaal deze stap ook voor je andere voet.

STAP 5

De app heeft nu beide voeten gemeten en een 3D tekening gemaakt. Vul je laatste gegevens in en je bent klaar om te shoppen

STAP 6

Zoek snel je favoriete item op je computer, tablet of telefoon. Klik op de knop Vind je maat en log in. Nu komt automatisch jouw ideale adviesmaat tevoorschijn.

DAMES    HEREN

MEISJES    JONGENS

Heb je nog vragen over de scanner of wil je je feedback met ons delen? Bel, mail, chat of Whatsapp met onze klantenservice.