New Shoes New You winactie

New Shoes New You winactie
Na een hoop leuke reacties op de Omoda-commercial, is het volgens ons de hoogste tijd om een heuse winactie in het leven te roepen. En wel deze…

WIN: EUR 50,- Omoda shoptegoed en 2 tickets naar het concert van Jain

Jij als échte Omoda-fan hebt hem vast al voorbij zien komen: de Omoda-commercial. Ja die ene met die dansers, dozen, fijne schoenen en dat mega aanstekelijke liedje. Goed nieuws, de zangeres van dat oh zo fijne liedje is binnenkort in ons land (lees: 7 juni ‘17) en dat willen we niet zomaar aan ons en jullie voorbij laten gaan. Je begrijpt het al, tijd dus voor een té leuke winactie.


Zo doe je mee

We vragen je met ons te delen hoe happy jij wordt van een paar schoenen met behulp van een Boomerang. Je weet wel, zo’n short en snappy videootje die jouw moves steeds terug en vooruit spoelt. Gaat er niet meteen een belletje rinkelen? No worries de Boomerang app download je hier voor Android en hier voor IOS en binnen no time heb je het onder de knie.

Een aantal shoe loving collega’s gingen jou al voor. Hier een kleine compilatie:

[New Shoes New You winactie]
Video New Shoes New You winactie

Eenmaal tevreden met jouw Shoemerang (shoe + Boomerang) dan is het tijd om jouw schoenenblijheid met ons en de rest van shoe loving Nederland te delen. Dat doe je via Facebook, door simpelweg jouw Boomerang op onze tijdlijn te plaatsen en de hashtag #newshoesnewyou erbij te vermelden. Of op Instagram, daar upload je jouw Boomerang op je eigen tijdlijn met de hashtag #newshoesnewyou. Insta Stories inzendingen kunnen we helaas niet meenemen. Zorg ook dat je Instagram profiel de gehele actieperiode en nog heel even daarna openbaar staat zodat we je inzending absoluut niet over het hoofd zien. Alle andere belangrijke actievoorwaarden hebben we hier voor je verzameld.


Fingers crossed

Heb je aan al het bovenstaande voldaan? Dan is het duimen geblazen, want wie weet behoor jij straks wel tot één van de 13 lucky winners. Ja, je leest het goed, je maakt maar liefst 13x kans op de EUR 50,- Omoda shoptegoed en die twee tickets naar Jain.

Shop ook:

[Bekijk de nieuwste dames collectie]