New shoes new you: nieuwe campagne

New shoes new you: nieuwe campagne
New Shoes New You. Wij dansen het voorjaar in met een nieuwe campagne.

Hot news! Misschien heb je er al iets van meegekregen, vanaf vandaag lanceren wij een te gekke nieuwe campagne. Ik kan je vertellen; hij is meer dan geweldig. Wij zijn ùberblij en supertrots op het resultaat. Boordevol mooie schoenen en happy faces. 

NEW SHOES NEW YOU

New Shoes New You; met nieuwe schoenen ben je een nóg betere versie van jezelf. Op de beat van het enorm aanstekelijke nummer Makeba van muzikaal talent Jain laten verschillende types zien hoe gelukkig zij wel niet worden van nieuwe schoenen. De diversiteit aan types laten zien dat onze schoenencollectie echt voor iedereen bedoeld is, dus ook voor jou.

HAPPY MET NIEUWE SCHOENEN

In de videocampagne, die is opgenomen in het immer zonnige Barcelona, staat de Omoda schoenendoos centraal. Hierin vindt steeds een transformatie plaats; de zogenoemde New You. Met New Shoes New You laten we je graag zien wat schoenen met je doen. Want zeg zelf, wie wordt er niet gelukkig van nieuwe schoenen?

De campagne is tot half juni te zien op de Nederlandse televisie en online. Wat vind jij van onze campagne? We zijn benieuwd! Laat je het ons weten? 

Bekijk de campagne snel hier:

SHOP OOK:

Damesschoenen