New in: Catarina Martins

New in: Catarina Martins
Ben jij alvast op zoek naar de leukste enkellaarsjes voor het komende seizoen? Neem dan een kijkje in de collectie van Catarina Martins.

Catarina Martins kleurt en wast haar leersoorten met de hand, staat voor optimaal comfort en alle laarsjes zijn tot in de details uitgewerkt. Enkellaarsjes zijn de micro trend waar je zeker even van wilt proeven dit seizoen.

Seeing stars

De enkellaarsjes van Catarina Martins staan leuk onder iedere outfit. Ga je voor een casual look met je favoriete jeans en blouse of kies je voor dat zwierige jurkje in een donkere kleur? Met een klein hakje kun je zo twee centimeter bij je lengte optellen en kom je ook nog eens hartstikke comfortabel de dag door. De ster aan de zijkant van de boot geeft je look meteen een stoer tintje.

Shine on

De metallic trend zet zich nog even door, want ook het Fall/Winter 2016 seizoen staat in het teken van materialen in metallic. Deze kleur, het lusje aan de achterkant, de stoere stiksels en de spitse neus geven het enkellaarsje een vintage look.

[Shine on]

Edgy cool Gespen, ritsen, een grove zool en bewerkt leer. Dé ingrediënten voor een stoere boot. Deze laarsjes gaan hand in hand met een leren jasje, skinny jeans, een  grote hoed of een bijpassende tas. Worden dit jouw nieuwe lievelings?

shop hier:
de hele catarina martins collectie