New in: Adidas Stan Smith

New in: Adidas Stan Smith
‘’I’m a tennis player, but a lot of people think I’m a shoe’’ – Stan Smith. Eerst een tennisschoen, nu een iconische sneaker. Stan Smith is back!

Van Robert naar Stan

Stan Smith was een tennisser, maar staat bij ons stiekem toch bekend als een schoen. Toen Smith op het hoogtepunt van zijn carrière was, besloot Adidas hem te benaderen. Dit met succes, want ze gingen een samenwerking aan en de tennisschoen, die eerst Robert Haillet heette, werd hernoemd. Adidas Stan Smith was geboren en wordt tegenwoordig gerekend tot één van de grote namen in de sneakerwereld.

Comeback

Zag je de Adidas Stan Smith een paar jaar geleden nog maar weinig, nu zie je overal. Geen fashionblog is compleet zonder een look met deze sneakers, celebrities zijn groot fan van het model en probeer de stad maar eens af te struinen zonder de sneakers te spotten. Omoda helpt je natuurlijk ook graag aan dit iconische paar sneakers, dus je kunt de Stan Smiths nu bestellen in onze online shop.

Superstar

Up next: Adidas Superstar. Ook dit model heeft een geweldige comeback gemaakt. Ken je de traditionele ‘Adidasschoen’ met de drie strepen nog? Ze zijn terug. Wil jij ze shoppen? Dat kan, want vanaf februari hebben wij ook deze beauties in ons assortiment. Nog even geduld dus, maar voor nu natuurlijk veel plezier met je Stan Smiths.  

Stan Smiths shoppen:

shop:            

adidas          sneakers voor dames          sneakers voor heren           sneakers voor kids