Nautisch à la 2016

Nautisch à la 2016
Zomers, superstijlvol en stoer. De nautische look is al heel wat seizoenen onze beste vriend en loopt als een rode draad door alle modetrends. Maar hoe draag je deze look à la 2016?

De klassieker

De klassieker onder de nautische stijl is absoluut de bootschoen. De bootschoen is geliefd bij zeilers vanwege hun goede grip op een glad dek, maar door zijn comfort ook heel relaxed om tijdens een minder actief weekend te dragen. Kies jij voor de traditionele kleur blauw of ga je voor een vlotte print?

De sleehak

Voor mij is een mooie sleehak een echte must voor een nautische look. De combinatie van een sandaal met een wedge van hout of touw laat je wegdromen naar zomerse dagen op het terras of aan het water. Wanneer je een blauwe variant draagt, is het leuk om deze te combineren met een witte broek. Kies je voor een full outfit in de nautische stijl, dan is het leuk om je sleehak in dezelfde stijl maar in een andere kleur te dragen. Blauw combineert mooi met een kleur als bruin, waardoor je look een instant chic gevoel krijgt. 

De veterschoen

Veterschoentjes zijn supercomfortabel en geven je look een special touch. Ga dit seizoen voor veterschoenen in metallic of pastel en je slaat twee vliegen in één klap. Metallic is hét eyecatching item die je deze zomer in je schoenenkast moet hebben. Draag deze met een wit jurkje of polo en toffe cigarette pants. Met dit on-trend veterschoentje stap jij stylish de boot af en ben je klaar om de wereld te ontdekken.  

shop:
[Dames sleehakken]            [Dames veterschoenen]

[Damessneakers]            [Damesschoenen]