Mini, midi, maxi: de beste schoenen voor elke roklengte

Mini, midi, maxi: de beste schoenen voor elke roklengte
De zomer is bij uitstek het seizoen van de rokken, maar welke schoenen draag je bij welke roklengte?

MINI ROK

Als je kiest voor mini rok, ga dan niet voor een klassieke pump. Dit geeft net iets teveel been bloot. Je kan dan beter gaan voor een enkellaars of een paar sandalen met een fijne hak en enkelbandjes, zodat er iets gebeurd op je been. Een sneaker is ook een hele goede keuze om te dragen onder een mini rok. Dit geeft namelijk een goed contrast tussen sportief en vrouwelijk. 

MIDI ROK

De midi rok is dit seizoen helemaal hip. Met midi lengte bedoelen we rokken tot over de knie of tot halverwege de kuit. Een midi rok kan je het beste combineren met een puntige sandaal met hak, dit staat qua silhouet het mooist. Met een enkellaarsje doen ze het ook heel goed, dat maakt de outfit lekker edgy. Ben je een echte fashionista? Combineer dan, net als vele styleiconen, je midi rok dan met een paar Adidas Stan Smith sneakers, helemaal hip!

MAXI ROK

Een maxi rok kan je het beste combineren met platte open sandalen. Dit geeft een fijne hippie vibe aan je outfit. Houdt sowieso je schoenen licht en luchtig bij een maxi rok. Een sandaal met een hak kan ook bij een maxi rok maar dan wel opletten dat je hak niet te hoog is anders wordt je rok snel te kort.

SHOP DE NIEUWE COLLECTIE

SHOP NU:

SANDAAL