Meet the team: Meppel

Meet the team: Meppel
Omoda geeft een kijkje achter de schermen en de komende twee weken is het de beurt aan Meppel. Are you ready to meet the team?

een stad met stijl

De meest noordelijke winkel van Omoda is gevestigd in Meppel. Deze Drenthese stad ligt op nog geen 20 minuten rijden van de hoofdstad Zwolle af en is absoluut een bezoekje waard. Meppel is een stad met stijl en karakter. De perfecte combinatie van natuur, groen, ruimte en historie maakt het leven in deze stad goed. In Meppel word je omringd door sfeervolle grachten, fijne terrassen en karakteristieke winkelstraten met als hoogtepunt de Omoda-winkel aan de Hoofdstraat. 

team meppel

Team Meppel bestaat uit 9 spontane dames die zes dagen per week klaarstaan om iedereen met hun allerwarmste glimlach te ontvangen. Deze vriendelijke meiden vinden het erg belangrijk om iedereen zo goed mogelijk te helpen en te voorzien van eerlijk advies. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Ze omschrijven hun team als gezellig, spontaan en trendy en vinden het iedere dag weer een feestje om tussen de allermooiste schoenen te mogen staan. De komende twee weken nemen ze jou backstage en laten ze zien wat hun job zo leuk maakt. Via Insta Stories blijf je op de hoogte van de allerleukste foto’s en video's. Volg Omoda op Instagram en mis niks. 

omoda insta stories

Ben jij benieuwd naar jouw favoriete Omoda-winkel? Den Bosch en Roosendaal gingen Meppel al voor, maar alle andere filialen en afdelingen op het hoofdkantoor doen nog een deurtje open. Blijf via Insta Stories en Facebook op de hoogte van de nieuwste 'Meet the team'. Wij geven een kijkje achter de schermen, kijk jij mee?

Shop:

[Omoda-winkels]