Meet the team: Hellevoetsluis

Meet the team: Hellevoetsluis
De allerkleinste Omoda-winkel, maar zeker niet de minste, vind je in Hellevoetsluis. Volg ze binnenkort op Omoda's Insta Stories.

klein maar fijn


Dat is de Omoda-winkel in Hellevoetsluis gelegen in het winkelcentrum De Struytse Hoeck tussen meer dan honderddertig andere winkels. Hét walhalla voor echte shopliefhebbers. En in tegenstelling tot heel veel andere steden is het parkeren in Hellevoetsluis helemaal gratis. Nikkes, noppes, nada, gewoon helemaal niks. Dat betekent dus dat je deze centjes mooi kunt gebruiken voor iets lekkers of leuks. Bijvoorbeeld bij Omoda.

team hellevoetsluis


Het deskundige team van acht dames staat elke dag voor je klaar. Deskundig mag je ze wel noemen, aangezien ze bij elkaar opgesteld meer dan 81 jaar ervaring hebben. Gedreven en enthousiast staan ze iedere dag op de werkvloer. Zoals de medewerkers zelf zeggen: 'Het is een eer om voor zo'n mooi bedrijf als Omoda te mogen werken en dat straal je dan ook uit. Het helpen van de klanten en ze met een tevreden gevoel naar buiten laten gaan, daar gaat het bij ons om. En dan maakt het ons niet eens uit of dat mét of zonder nieuwe schoenen is. Wij willen elke klant net een beetje meer meegeven dan dat ze verwachten.' 

INSTA STORIES OMODA


Vanaf maandag 26 juni kun je niet alleen genieten van deze Omoda-toppers in de winkel, maar ga je ze ook voorbij zien komen op Omoda's Insta Stories. Krijg een kijkje in hun dagelijkse werkzaamheden en gezelligheid voor twee weken. Hoe Insta Stories werkt lees je hier.

[Instagram Omoda - Omoda.nl]    [Omoda-winkels]

[Omoda sale]