Meet the team: Goes

Meet the team: Goes
Bij Omoda denk je natúurlijk aan schoenen, maar welke werkzaamheden en gezichten daarbij horen? Team Goes laat het je zien.

het winkelhart van zeeland

Het is in Zeeland alom bekend: "Geef me een gulden en ik ga naar Goes." Met andere woorden: wie van winkelen houdt, komt naar Goes. Goes is een stad met een bijzonder karakter. Je kunt er zowel cultuursnuiven als helemaal opgaan in de talloze winkels. De sfeervolle straten vormen een interessant contrast met populaire winkelstraten, zoals de Lange Kerkstraat en de Lange Vorststraat. Van bijzondere boetiekjes tot grote merken, in het winkelhart van Zeeland vind je het allemaal. 

Maak kennis met het omoda-team goes

Dit is nog maar een klein deel van het gezellige en deskundige team uit Goes. Onder het mom van ‘we moeten toch weten hoe de nieuwe collectie zit, staat en aanvoelt’ schieten er dagelijks meerdere überknappe schoentjes aan de voeten van de meiden zelf. Niet alleen de liefde voor schoenen is duidelijk aanwezig, ook is het team altijd op de hoogte van de laatste trends, weetjes en nieuws op het gebied van schoenen. Zelf moeten zij zich erg inhouden om niet élke paartje mee naar huis te nemen, maar des te meer plezier hebben zij in het vinden van de perfecte schoen voor jou.  

omoda insta stories

Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van het team op de werkvloer? Bekijk dan vanaf maandag 29 mei twee weken lang hun foto's en video's op Omoda Insta Stories. Insta Stories? Wat is dat? Het is heel simpel. Download op je smartphone of tablet in de App Store of op Google Play de Instagram-app en volg Omoda door op de button 'Volgen' te klikken. Via de Omoda profielfoto kom je bij alle Insta Stories van die dag. Let goed op, want alles wat geplaatst wordt, blijft maar 24 uur zichtbaar. Om niks te missen is het dus belangrijk dat je regelmatig even gezellig komt buurten, want voor je het weet is het weg.

[Instagram account Omoda - Omoda.nl]    [Facebook account Omoda - Omoda.nl]

[Omoda-winkel Goes - omoda.nl]    [Omoda winkels - Omoda.nl]