Mannentrends

Mannentrends
Een heldere uitleg met wat er wel en niet in is dit seizoen? Dit is alles wat je moet weten op het gebied van herentrends.

sport meets business 

De klassieke mannenlook blijft, maar dan wel met een sportieve twist. Zo zie je colberts met ritsen en spijkerbroeken van joggingsstof. Draag een colbert met een lekker luchtig wit t-shirt en een dunne jogging pants. En om je outfit classy te houden, trek je de leukste loafers aan.  

fraai gestreept 

Gestreepte dessins zijn onmisbaar in je kleding- en schoenenkast. Het maakt je klassiek , maar met een destroyed jeans juist stoer. Of je nu gaat voor de Bretonse of verticale streep, dit seizoen zijn ze allebei hip.  

clean jeans 

Sommige klassiekers raken nooit uit de mode. Denim is daar het grote voorbeeld van. Deze zomer is het denim voor en na, maar de voorkeur gaat naar donker indigo. Ga voor jeans, bermuda’s, jasjes, tassen en accessoires, maar vergeet zeker de onbewerkte clean jeans niet dit seizoen. 

de klassieker 

De korte broek voor mannen is de enige variant waarmee je jeans afwisselt. Ga dit voorjaar voor een bermuda met een leuke print, zoals fleurige bloemen. Verder houd je de outfit rustig en maak je het af met een paar leren slippers. Klaar ben je voor die heerlijke zomerdag. 

knap gebaar(d) 


Genoeg verandering op het schoonheidsfront voor mannen. Het is tijd om afscheid te nemen van de lange hipster-baarden. Je kiest vanaf nu voor kort geschoren.

De zijscheiding met lok is hip. Een eenvoudig kapsel, maar met veel mogelijkheden. Overdag zet je het strak in de wax, maar ’s avonds kies je voor de losse variant. Hoe? Gewoon even je handen door je haar halen.

Ook een trend: langere haarlengtes. Heb je wilde krullen of sluik haar? Lang is leuk. Het maximum is schouderlengte, want te lang oogt snel onverzorgd.  

 

goed gewaxt 

Nee, geen haar dat niet beweegt. Het mag allemaal natuurlijk, maar dat kan alleen met wax. Dit droge product is opnieuw te stijlen en zorgt voor soepel haar dat in model blijft.  

scrub-club  

Na zon en zee heeft je huid een opkikker nodig. De scrub van Clinique verwijdert dode huidcellen en zorgt ervoor dat je huid weer opgefrist verder kan.  

geen glans 

De zon en droge lucht zorgen er soms voor je lippen droog aanvoelen. Dit ziet er niet alleen onverzorgd uit, dat is het ook. Ga voor een lippenbalsem speciaal voor mannen met zonbescherming van Paula’s Choice. Extra voordeel: geen glanzende laag op je lippen.   

beste vriend 

This one has got your back. De crème zorgt voor een fris en fruitig hoofd op kantoor, beschermt je huid tegen veroudering en heeft ook nog de broodnodige factor voor in de zon. Heel veel vliegen in één klap.  [goed gewaxt, beste vriend, geen glans]

shop de trends: