Mannen over vrouwenschoenen

Mannen over vrouwenschoenen
Danny, Thierry en Twan voorzien ook dit keer weer een heleboel schoenen van hun ongezouten mening. Vandaag gaan ze voor extreem.

Sneakers

Anna Nooshin heeft haar knappe driekoppige mannenpanel weer bij elkaar geroepen na het grote succes van de vorige video. Toen waren het de schoenentrends die bedolven raakten onder de kritische noten van de heren. Dit keer gaan we een stapje verder en kiest Anna extreme schoenen voor ze uit. Iets wat helemaal in haar straatje past. Maar of de mannen hier net zo weg van zijn, dat is nog maar de vraag. En het antwoord? Dat krijg je hier.

1. De miami boulevard/kim kardashion slipper

Een dikke voldoende gaat naar deze slipper. De mannen vinden hem in één woord: tof. De kleurencombinatie springt lekker in het oog dankzij de gouden details. Voor Twan is de opdruk nét iets teveel van het goede, maar voor Danny en Thierry geldt 'hoe meer, hoe beter'. De slipper is heftig, maar dan in de positieve zin van het woord. Dus liefhebbers van de statement slippers, eat your heart out. Wij hebben ze in alle soorten en maten voor je.

2. out of your comfort zone sneakers

Een polonaise aan je voeten, dat vindt Twan van deze eyecatchers. Alle drie zijn ze erg enthousiast over het model. De stoere plateauzool met afwisselend wit en zwart is hip en fashionable tegelijk. Al die steentjes, dat is nog wel even een dingetje. Sommigen zweren bij alles wat glinstert en blinkt, maar dat geldt niet voor ons panel. Alle 'frutsels', zoals zij het liever noemen, zijn net wat too much. Het maakt de schoen in de ogen van kritische Twan wat goedkoop, maar daar zijn Danny en Thierry het dan weer niet helemaal mee-eens. Kortom: cool model, iets te veel frutsels. 

eindstand mannenpanel

Ben je benieuwd naar alle schoenen die zijn beoordeeld én de persoonlijke favoriet van het panel? Bekijk dan hier de hele video. Ook drie kenmerkende herenschoenen kwamen niet ongedeerd uit de strijd. 

shop ook de andere schoenen uit de video

[Slippers collectie]    [Ballerina collectie]

[Sneaker collectie]