Mannen over Anna's schoenen

Mannen over Anna's schoenen
Anna Nooshin vroeg mannen alles over de opvallendste schoenen uit de collectie. En op deze favorieten zien ze vrouwen graag.

Geef Anna een berg extreme schoenen en ze ontfutselt de mening van íedere man. Lees haar report over haar schoenen en wat de mannen in het Amsterdamse Vondelpark van ze vinden.

De aanpak…

“Man, man, man, wat was dit eng om te doen. Maar ook onwijs leuk en leerzaam. Ik heb nooit eerder random aan mannen gevraagd wat ze van mijn schoenen vinden. Mijn schoenenkeuze is best extreem, maar dat accepteer je van jezelf. Toch ben ik stiekem, iedere keer als ik een nieuw bizar paar aanschaf, heel benieuwd naar wat mannen er van vinden. Gruwelen ze van mijn schoeisel of kunnen ze het wel waarderen?”

En het oordeel…

“Gewapend met een microfoon ging ik het Amsterdamse Vondelpark in. Ik vroeg mannen het hemd van het lijf en ik kwam tot de conclusie dat ze een stuk minder judgemental zijn dan vrouwen. Afgetrapte schoenen kan ik niet aanzien, maar het lijkt de heren niet uit te maken wat wij dragen. Oké, een sleehak is niet per se heel mooi en een cowboy boot ook niet altijd. Maar een eigen stijl bij een vrouw kunnen ze waarderen en dat is mooi om te zien. Gebaseerd op de mening van de mannen en die van mezelf natuurlijk, vind je hier een selectie van de favoriete nieuwkomers van het seizoen. Shop, shop, shop, zou ik zeggen.”

Shop de favorieten:

shop ook:

[nieuwe collectie schoenen]            [koop damesschoenen online]