Klittenband: voor jong en oud

Klittenband: voor jong en oud
Kinderen lopen er al een tijdje mee weg, maar nu is de klittenbandsneaker ook overal te zien voor volwassenen. Lekker makkelijk toch?

Baby steps

Vanaf de jaren ’90 rennen de klittenbandsneakers al rond in de speeltuin. De grootste designers waagden zich een aantal jaar geleden aan de klittenbandsneaker op de catwalk, bloggers zijn er overal ter wereld mee gespot en nu kunnen we er ook op straat niet meer omheen. De easy peasy sluiting zie je bijvoorbeeld terugkomen in de collecties van Adidas, Nubikk, Michael Kors, Nike en Diesel.

On trend

Één van de grootste trends op sneaker gebied combineert perfect met deze handige sluiting: de witte sneaker. Je ideale basis item maak je net iets aparter, door in plaats van veters te kiezen klittenband. Ook de plateauzool wordt vaak gecombineerd met stoer klittenband.

mannelijk makkelijk

De grote sneakerstrends zie je bijna allemaal terug in de collecties voor dames én heren. Er zijn niet voor niets zo veel unisex-sneakers te vinden. De functionele klittenbandsneakers maken je outfit stoer voor een streetstyle look. Wil je er iets netter uitzien? Houd dan de rest van je outfit mooi gekleed. Witte sneakers en een goed pak zijn altijd een succesvolle combinatie. 

Kinderachtig

Zolang je veterstrikdiploma nog niet op zak is, ren je het makkelijkst weg in sneakers met een klittenbandsluiting. En omdat we deze sluiting nu zo veel zien bij volwassenen, zijn die stappers nu net zo stoer als die van je grote voorbeeld. Wat nou kinderachtig? Kinderen zijn de trendsetters hier.

Dus hup, naar buiten nu het kwik weer begint op te lopen. Jij stapt als eerste de lente in met deze klittenbandsneakers.

Shop ze hier:

Sneakers voor dames          Sneakers voor heren          Sneakers voor jongens          Sneakers voor meisjes