Just in: het Omoda Magazine

Just in: het Omoda Magazine
Een nieuw seizoen, dus nieuwe schoenen. Nog geen idee wat je wil? No problemo. Het Omoda Magazine is vers van de pers en dat maakt shoppen leuker én makkelijker.

Het seizoen van zon, vakanties, je kast opruimen en de nieuwe collecties van al die mooie merken staat op de stoep. Je snapt het, dat vind je allemaal in het magazine.  

KIJK JE MEE?

Ons team ging o-ver-al langs. Je krijgt een kijkje achter de schermen bij Peter Kaiser in Duitsland, de nieuwste sandaaltjes en slippers komen uit Kenia, de inkooptrip brengt je naar Italië en Floris van Bommel spraken we in het Brabantse Moergestel. En die mooie fotoshoot? Stylist Iris was zo blij als een kind met die zonnige dag op de SS Rotterdam, maar ook met de geweldige setting van Radio Kootwijk. En dat zie je, want wat is het resultaat mooi.


Mooi nieuws

Ook al regende het eindeloos en glibberde iedereen over de weg, onze redactie zat met de neus tussen de slippers en hooggehakte sandalen. Dat was eigenlijk ook de beste remedie tegen de winter, dus je hoorde ons niet klagen. Nu is het aan jullie om te neuzen tussen al dat mooie nieuws. Het Omoda Magazine is nu all yours. Happy shopping! 

Shop:        
 
spring/summer dames    spring/summer heren