Iedereen op sneakers

Iedereen op sneakers
Of je nu een stoer, klassiek of sportief type bent, iedereen draagt sneakers. Waarom? Wij hebben de antwoorden. Plus natuurlijk de leukste sneakers van het seizoen.

Comfort Zone

Het klinkt afgezaagd, maar ze zitten zooo lekker. Natuurlijk lopen we allemaal het liefst op de mooiste high heels, maar we blijven praktische Hollanders. We hebben het altijd druk, drukker, drukst. We rennen van hot naar her en dan zitten we echt niet te wachten op pijnlijke voeten. 

Klik Klak

Wist je dat sneakers hun naam te danken hebben aan de rubberen zolen? Die maken heel wat minder lawaai dan het leer waarvan schoenzolen eerder alleen werden gemaakt. En geef toe: als je even je dag niet hebt, wil je echt niet alle aandacht trekken met je geklikklak. Sneaky is dan prima.

Typetjes

Sneakers zijn net mensen. Ergens lijken ze op elkaar, maar zijn ook weer totaal verschillend. Voor ieder typetje is er dan ook wel een toffe sneaker te vinden. Zelf hou ik bijvoorbeeld van netjes met een klassieke twist. Dat matcht niet echt met hippe Adidas Superstars, maar wel met een wat nettere sneaker als de bordeauxrode Red Rags.

Hip & happening

Als je vraagt wat dè schoenen van dit moment zijn, krijg je ongetwijfeld sneakers als antwoord. Een strakke business look, een zwierig jurkje of relaxte zaterdagoutfit, het wordt allemaal afgestyled met sneakers. Een echte essential in je schoenenkast.

Redenen genoeg dus om je collectie sneakers uit te breiden met een mooi najaarspaar. Benieuwd wat de favourites van dit moment zijn? 

SHOP JE FAVORIETE SNEAKERS