How to wear: loafers

How to wear: loafers
Loafers suf? No way! Ze zijn helemaal terug van weggeweest en zijn een duidelijke fashion musthave!

Gezien bij vele designers maar ook celebs zijn al gespot met deze schoenentrend. Onder andere Kate Moss, Olivia Palermo en Alexa Chung werden gezien met loafers aan hun voeten. Helemaal niet oubollig en stoffig dus!

Dit seizoen zien we loafers in verschillende kleuren, van pasteltinten tot rood. Ook zien we veel loafers met studs of dierenprints.

Ze zitten heel erg fijn en zijn een fijne afwisseling voor de high heels. Daarnaast zijn ze oneindig combineerbaar. Draag de loafers met een mooie skinny jeans en een blazer. Of met een leren broek of shorts voor een wat stoerdere look. Wil je een wat zakelijkere look, combineer de loafers dan met een smoking voor een classy look. Ben je toch meer van de rokjes en de jurkjes? Geen probleem, loafers staan hier namelijk ook erg leuk bij. Hebben dus, die loafers!

Hieronder hebben wij alvast wat inspirerende combinaties voor je op een rijtje gezet:

1. STOER MET Zwart en studs

Combineer zwarte loafers met studs met een goede grijze skinny jeans, een basic blouse en een stoer biker jack. Maak je look af met neon accessoires.

2. BEESTACHTIG GOED

Match je loafers in luipaardprint met een leuke jeans en items in mooie herfsttinten zoals burgundy rood, legergroen en mosterdgeel. 

3. ZWART MET ARMY

Lekker rebels om je nette loafers te combineren met een legergroene parka. Verrassend en edgy!

4. BONTGEKLEURD

Maak het lekker bont door volledig voor kleur te gaan. Kies wel een andere kleur loafer dan de kleur van je outfit, zo zijn de loafers namelijk echt het middelpunt.

SHOP NU:

DE LEUKSTE LOAFERS