How to style sneakers

How to style sneakers
Sneakers zijn een blijvertje, begrijpelijk want naast stylish zijn ze comfortabel en verrassend veelzijdig. Hoe je ze combineert? Wij laten het je zien.

Sneakers zijn al een tijdje helemaal terug van weggeweest. Begrijpelijk, naast stylish zijn ze ook zo fijn om te dragen. Daarnaast zijn ze voor heel veel gelegenheden geschikt en super easy om te combineren. Match ze bijvoorbeeld met een jeans voor een stoere look. Of combineer ze eens met een jurkje of midi rok, helemaal casual chic.

JEANS

Combineer je zilveren sneakers met een mom jeans en grijze trui met ruffles. Voeg een shiny tasje, mooie ketting en hippe zonnebril aan je look toe en je bent helemaal casual cool.

JURK

Sneakers met een jurk combineren mag tegenwoordig gewoon. Sterker nog, het is ùberhip. Net even wat anders dan een jeans en geeft een leuk contrast tussen stoer en vrouwelijk. Combineer je sneakers eens met een leuk sokje voor een verrassend edgy effect in je look.

MIDI ROK

De midi rok is weer helemaal terug in het modebeeld en doet het perfect met een paar sneakers. De midi rok heeft een net wat serieuzere lengte, dat maakt hem dan ook perfect voor naar kantoor.

SHOP OOK:

[Damesschoenen]