Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending* en retour
Kies zelf je bezorgmoment
Betaal achteraf
Inklappen
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*

Morgen nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er de volgende dag al.

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Kies zelf je bezorgmoment

Kies uit meerdere bezorgopties en -momenten. Dan weet je zeker dat je thuis bent.

Betaal achteraf

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Hoeveel schoenen kun je shoppen in 1 minuut?

Hoeveel schoenen kun je shoppen in 1 minuut?
De 3 winnaressen van onze kerstactie namen de proef op de som.

Bij Omoda zijn we nogal gek op Kerst. En op onze klanten. Een en een is twee dachten we, dus de hoogste tijd om deze Kerst de ultieme droom van iedere schoenenliefhebber waar te maken: één minuut gratis shoppen in onze winkel! Afgelopen woensdag was het zover. De drie gelukkige winnaressen vlogen uit de startblokken en hebben gewéldige scores behaald. Hoeveel en wat ze pakten zie en lees je hier. Geniet je mee?

 

 

Winnares nr. 1: Ruby-Lee

Deze vrolijke dame uit Doetinchem kwam binnen met het streven: twee paar schoenen en één tas. "Ik zei tegen m'n man voor ik wegging, met die score ben ik al blij!". Maar wij hadden al het vertrouwen in haar dat ze daar natuurlijk overheen zou gaan. Ook haar goede vriendin Silvia, die ze voor de morele steun en enthousiaste aanmoediging had meegenomen, sprak haar bemoedigend toe: “Je gaat er sowieso meer dan dat halen, kom op!”. Nadat ze samen even een verkenningsrondje deden had Ruby-Lee een tactiek bedacht: eerst natuurlijk op haar shoe wish af, de zwarte Roberto d’Angelo-laarsjes met bling, en daarna een route langs shiny sneakers en tassen. “Oh wat is dit spannend, ik ben superzenuwachtig! Die Roberto's ga ik sowieso pakken, want die móet ik aan met Kerst. De outfit die ik nu aanheb had ik er al bij bedacht, hier passen ze perfect onder.”

Toen was het tijd voor Ruby-Lee om de spits af te bijten. 3, 2, 1 en GO! Wat een sprinttalent bleek ze. Vastberaden vloog ze door de winkel. En wat een score! Vier paar schoenen en twee tassen wist ze te bemachtigen in de 60 seconden. “Na het derde item wist ik gewoon niet meer wat ik moest doen! Ik had helemaal niet verwacht zo veel te kunnen pakken.” Dolblij viel ze na afloop in de armen van Silvia, die ook door het dolle heen was van trots. Tijdens het passen kwam de vreugde helemaal tot uiting, want wat stonden alle schoenen Ruby-Lee goed. "Wát een ervaring. Ik ben kapot maar zó blij! Ik besef nog niet dat dit allemaal van mij is." 

Winnares nr. 2: Kate

Kate kwam voor deze once in a life time opportunity naar Utrecht met haar vriendin Lotte. Deze knappe dame uit Breda had al twee dagen lang aan niets anders kunnen denken: "Dit is een meisjesdroom die uitkomt, ik kon er gewoon niet van slapen! Als ik wakker lag ging ik maar weer door de webshop van Omoda scrollen om alle producten door te nemen." Maar wat had Kate allemaal op het oog? "Ik wil van iedere trend eigenlijk iets pakken. Een cowboylaarsje met slangenprint, een soklaars, een wat stoerdere bikerboot, dat soort dingen. Een goede mix van alles!" Een vrouw met een missie dus. Voor die missie deed ze zelfs haar riem af, zodat niets haar in de weg zou zitten tijdens het rennen.

En wauw, dat legde Kate geen windeieren! Deze hardloopster wist in die ene minuut acht paar schoenen te scoren. "Op een gegeven moment hoorde ik Lotte roepen 'Nog 30 seconden!' en toen dacht ik 'Wow, heb ik nog zo lang?!'. Toen ben ik nog naar de UGG's gerend en in de laatste paar seconden kon ik nog net een pump grijpen." Een goede mix samenstellen lukte Kate dus zeker, en stuk voor stuk stonden ze haar geweldig. Kate's favoriet? "De zilveren soklaars van Nikkie. Omdat ie zo uitgesproken is zou ik 'm niet zo snel kopen voor mezelf, maar hij staat echt het allermooist!" Vriendin Lotte was dolblij voor Kate en natuurlijk ook een lichtelijk liefkozend tikkeltje jaloers op Kate's nieuwe schoenencollectie. "Ha, dat wordt sjouwen zo naar de trein!".

Winnares nr. 3: Nicole

Deze lucky lady uit Doorn had topsupporters meegenomen, namelijk haar hele gezin! Hoe leuk om Nicole binnen te zien komen met haar man, zoon en twee dochters. En aan haar gezin had ze deze prijs ook te danken, want haar dochters hingen haar shoe wish in de boom voor haar. "Toen ik het mailtje binnenkreeg dacht ik serieus eerst dat het spam was!" Maar gelukkig voor Nicole was het geen spam, maar een droom die werkelijkheid ging worden. "Ik zou al dolgelukkig zijn met mijn shoe wish, korte laarsjes van Fred de la Bretonière met een rits voorop. Als je hier zo loopt met het idee dat je zo vanalles mag pakken krijg je echt het gevoel van een kind in een snoepwinkel." Samen met haar dochters Carlijn en Laura deed Nicole een grondige verkenningsronde, waarbij Carlijn en Laura haar schoenen en tassen aanbeveelden óf afraadden. 

En toen was het tijd voor Nicole om als laatste winnares te starten. Onder luidkeelse aanmoediging van haar gezin sprintte ze sneller dan het licht over de winkelvloer en pakte de ene schoen na de andere en zelfs nog een tas. Eindstand: zeven paar schoenen en één tas. "Op het laatst zag ik gewoon niet meer wat ik pakte, ik zie nu dat ik hoge hakken heb; daar kan ik helemaal niet op lopen!", pufte Nicole lachend uit. Haar favoriet van Fred pakte ze uiteraard, maar ze wist onder andere ook nog twee paar hele mooie Shabbies te bemachtigen. "Je gelooft het niet, maar vanochtend viel mijn hak van de schoen die ik aanhad. Ha, wat een timing! Daar hoef ik me nu niet meer druk om te maken". 

Dit was 'm dan, de één minuut gratis shoppen. Ruby-Lee, Kate en Nicole gingen na alledrie uitgebreid hun dank te hebben uitgesproken met overvolle tassen de deur uit. Wat hebben we genoten van het enthousiasme en de blijdschap van deze drie winnaressen en hun supporters. Met recht een december to remember te noemen.

Omoda wishes you a merry Christmas and a happy shoe year!